Jubileumseizoen Pokémon animatieserie vanaf 8 november exclusief te zien bij Nickelodeon

“Pokémon Meester Reizen: De serie” is van maandag t/m vrijdag vanaf 19:30 uur te zien op tv in Nederland & Vlaanderen Vlaanderen

Bekijk hier de promo: https://we.tl/t-RiGaXx1hQS

Amsterdam 04-11-2021 – Vanaf 8 november zijn Ash Ketchum en Pikachu maandag tot en met vrijdag, exclusief te zien bij Nickelodeon in Nederland & Vlaanderen met een gloednieuw seizoen van Pokémon. The Pokémon Company viert dit jaar de 25ste verjaardag van de Pokémon-franchise en lanceert het langverwachte nieuwe seizoen “Pokémon Meester Reizen: De serie” in dit speciale jubileumjaar op Nickelodeon.

Het verhaal van Pokémon Meester Reizen
In dit jubileumseizoen maken Ash en Goh een onvergetelijke reis door de grote wereld van Pokémon. Van Kanto tot Galar: alle regio’s komen aan bod en hier doen de helden hun uiterste best om nieuwe Pokémon te vangen, beter te worden als trainer en gevechten te winnen. Met Pikachu, Cinderace en hun andere Pokémon naast zich hebben de helden een opdracht om Pokémon te onderzoeken voor Cerise Laboratory. Onderweg klimt Ash hoger in de World Coronation Series-ranglijst, en Goh voegt meer Pokémon toe aan zijn Pokédex in zijn zoektocht om Mew te vangen. Ondertussen zet Chloe haar eerste stappen als Pokémon Trainer wanneer ze een mysterieuze Eevee ontmoet. Het seizoen zit boordevol nieuwe vrienden, terugkerende rivalen en spannende avonturen om zowel fans van het eerste uur als nieuwe liefhebbers te trakteren op een geweldige ervaring.

Bekijk de trailer op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon: https://www.youtube.com/pokemon

Al 25 jaar lang een begrip
Pokémon Meester Reizen: De serie is het 24e seizoen van de wereldwijd populaire animatieserie en bevat de nieuwste avonturen van Ash Ketchum en zijn Pikachu. Het nieuwste seizoen bevat 42 afleveringen.

Pokémon Meester Reizen: De serie
Wanneer: Maandag t/m vrijdag vanaf 19:30 uur
Regio: Nederland & Vlaanderen
Waar: exclusief op Nickelodeon
Meer informatie: https://www.nickelodeon.be/pokemon
Trailer: https://youtu.be/APZFsHREzrY