ASUS kondigt VivoBook 13 Slate OLED (T3300) aan tijdens ‘Wow the World’-event

Jouw PC, jouw OLED-tv: De allereerste afneembare 13.3’’ OLED Windows-laptop ter wereld combineert entertainment en productiviteit in een veelzijdig apparaat boordevol plezier

Belangrijkste kenmerken

  • Jouw persoonlijke OLED-tv: 13.3’’ OLED Dolby Vision PANTONE® gevalideerd touchscreen, Dolby Atmos-audio en WiFi 6 met ASUS WiFi Master.
  • Schrijf creatieve ideeën op of schets ze: Nieuwe ASUS Pen 2.0-stylus met maar liefst 4096 drukniveaus, 4 vervangbare penpunten en een shortcutknop om met één enkele click vele functies uit te kunnen voeren.
  • Jouw veelzijdige PC: Een quad-core 3.3 GHz Intel® CPU, magnetisch verbonden keyboard met groot touchpad en Intel® Bridge voor Android app-ondersteuning.
  • Aanzienlijk betere video calls: De 5MP camera aan de voorzijde en 13MP camera’s aan de achterzijde maken heldere video calls en geweldige foto’s mogelijk, AI Noise-Canceling Audio garandeert kraakhelder spraakgeluid.

Amsterdam, 3 november 2021 – ASUS heeft vandaag de nieuwe VivoBook 13 Slate OLED aangekondigd. Deze veelzijdige 2-in-1 Windows 11-laptop is de allereerste afneembare 13.3’’ OLED Windows-laptop ter wereld en maakt het voor iedereen makkelijker om te werken en van entertainment te genieten in hoge kwaliteit. Het is niet nodig om meerdere apparaten mee te nemen voor werk én entertainment, want de VivoBook 13 Slate OLED kan uitstekend voldoen in beide behoeften, allemaal dankzij zijn briljante OLED-touchscreen en krachtige quad-core Intel®-processor.

De VivoBook 13 Slate OLED wordt gekenmerkt door een unieke stijl en veelzijdigheid, in combinatie met een afneembaar toetsenbord en een cover stand met een hoek van 170 graden. Ook is er een ASUS Pen 2.0 meegeleverd, een stylus voor hoge precisie die is opgeslagen in de magnetische pennenhouder, zodat deze altijd binnen handbereik is. Deze alles-in-een laptop maakt schrijven, typen of kijken in welke omgeving dan ook ontzettend eenvoudig en comfortabel, ongeacht de kijkhoek.

Tijdens het online launch event zei Nicole Deze, Vice President van Device Partner Sales bij Microsoft Corp het volgende: ‘Windows 11 geeft gebruikers de beste ervaring voor productiviteit, casual gaming en entertainment, en de ASUS Vivobook 13 Slate OLED biedt het allemaal.’   

De VivoBook 13 Slate wordt naar verwachting in Q1 van 2022 uitgebracht.

Dit is een ingekorte versie van het volledige bericht. Het volledige bericht is te vinden als bijlage.