VALORANT’s nieuwste Act genaamd REFLECTION is nu beschikbaar

De nieuwe Agent ‘Chamber’ komt op 16 november naar de game

Woensdag 3 november 2021 – Riot Games kondigt met trots de release van VALORANT’s nieuwste Act genaamd REFLECTION aan. De nieuwe Act bevat onder andere een Battle Pass, nieuwe skins en RiotX Arcane-content. Op 16 november verwelkomt VALORANT de nieuwe Franse Agent genaamd Chamber.

Agent Chamber (16 nov.)
De Franse wapenontwerper Chamber is gespecialiseerd in het uitschakelen van vijanden met dodelijke precisie. Niet lang na het begin van Act III kun je zijn aangepaste arsenaal gebruiken om elk plan te dwarsbomen. Bijvoorbeeld wanneer je vijanden in de val lokt of de vijand in verwarring brengt over je verblijfplaats. Ook kan je ze van veraf uitschakelen. Bekijk hier de trailer van Agent Chamber.

Nieuwe Battle Pass
Gedurende 10 weken kunnen spelers XP verzamelen om de beloningen van de Battle Pass vrij te spelen. Door het premium pad te kiezen kunnen spelers ook andere exclusieve beloningen vrijspelen, zoals de Big Brothel Good Luck Charm of de Genesis Melee Bow. Bekijk hier de trailer.

Nieuwe skin bundle
De nieuwe “001 Radiant Crisis” skin bundle is een kleurrijk eerbetoon aan de stripboeken die ooit van legendes helden maakten. Spelers kunnen nu zelf helden worden door de VALORANT in-game shop te bezoeken.

RiotX Arcane (5-22 nov.)
Om de release van Riot’s eerste animatieserie te vieren is er vanaf 5 november een gratis op Arcane geïnspireerde pass beschikbaar. Ook is er de Arcane Collector’s Set. Deze is alleen beschikbaar tijdens het RiotX Arcane VALORANT-evenement en verkrijgbaar in de winkel. Spelers verdienen tijdens het spelen exclusieve beloningen naarmate ze verder komen in de pass.

Competitive Act III
Er komen een paar nieuwe functies naar Competitive om spelers te helpen hun hoogste rang te bereiken. In ruil voor een lagere Ranked Rating zijn vanaf patch 3.10 teams van 5 teams terug voor iedereen op elke rang. Na deze update hebben teams van 4 niet langer toegang tot het speltype Competitive.

VALORANT Champions Berlin (1-12 dec.)
De beste 16 teams van over de hele wereld nemen het tegen elkaar op tijdens een internationaal toernooi. Hierin strijden ze om VALORANT World Champions te worden. Blijf op de hoogte over de VALORANT Champions Tour via de officiële pagina.

VALORANT Episode 3 Act III is nu beschikbaar.