De Sims 4™ Eiland Leven verkrijgbaar vanaf 21 juni voor PC en vanaf 16 juli voor consoles

Nieuw Expansion Pack voegt een relaxte tropische levensstijl toe; EA kondigt nog meer content aan, waaronder de binnenkort verkrijgbare De Sims 4 Moschino Accessoires en het De Sims Realm of Magic Game Pack

De Sims heeft daarnaast de handen ineen geslagen met het It Gets Better Project ter ere van de LGBTQ+ Community

Redwood City, Californië, 8 juni 2019 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag aangekondigd dat het De Sims™ 4 Eiland Leven* Expansion Pack op 21 juni naar de PC en Mac komt en op 16 juli naar Xbox One en PlayStation®4. In De Sims 4 Eiland Leven ruilen spelers het drukke en rumoerige stadsleven in voor een luizenleventje op het tropische eiland Sulani, waar Sims op het strand kunnen relaxen, van wateractiviteiten op het glinsterende water kunnen genieten, als natuurbeschermer de stranden schoon houden en alle culturele tradities van het eiland ervaren.

“Met Eiland Leven wilde het ontwikkelingsteam spelers de kans geven om met hun Sims te ontsnappen naar een vredig, uniek paradijs om echt contact te maken met de natuur,” aldus Mike Duke, Senior Producer van De Sims 4. “Met deze uitbreiding kunnen fans en hun Sims het ware geluk te vinden. Of dat nu relaxen onder een palmboom is, chillen op het strand, vriendschap sluiten met een zeemeerSim of het beschermen van de natuur van Sulani is om te zorgen dat het eiland mooier wordt dan ooit.”

Het Expansion Pack laat spelers kennismaken met de zonovergoten wereld van Sulani waar, voor de allereerste keer in De Sims 4, Sims kunnen genieten van activiteiten in het azuurblauwe water, een tochtje in een kano kunnen maken of een wilde rit op een Aquasjees kunnen beleven om dolfijnen te spotten. Sims kunnen ook naar hartenlust zwemmen, zandkastelen aan de kust bouwen of gewoon lekker chillen in de zon. Sims kunnen volledig in de levensstijl van Sulani opgaan door de plaatselijke folklore te leren, traditionele lekkernijen te proeven, tropische outfits te dragen of hun nieuwe oase in te richten met voorwerpen die geïnspireerd zijn op de plaatselijke cultuur.

Spelers kunnen een nieuwe natuurbeschermercarrière uitproberen voor Sims die voor verandering willen zorgen in hun nieuwe omgeving om met een unieke manier met het leven te spelen. Hoe meer de Sims de omgeving schoonmaken en verzorgen, hoe mooier en groener de natuur wordt. Of Sims kunnen strandgangers beschermen als strandwacht, of klusjes uitvoeren of vissen voor hun volgende maaltijd.

Naast de onthulling van De Sims 4 Eiland Leven, zet De Sims de LGBTQ+ community in het zonnetje met een nieuwe samenwerking via het It Gets Better Project; een non-profit organisatie en wereldwijde beweging die de LGBTQ+ jeugd hoop en aanmoediging biedt. Vanaf 18 juni krijgen spelers toegang tot exclusieve It Gets Better en Pride ingame kleding in De Sims 4 op PC, in De Sims FreePlay en in De Sims Mobile, naast tal van andere voorwerpen, waaronder een gender-neutrale toiletdeur in De Sims 4. Dit materiaal komt in juli naar De Sims 4 op consoles .

De Sims 4 krijgt de aankomende maanden nog meer content waaronder De Sims 4 Moschino Accessoires, met artikelen uit de echte Moschino X De Sims Capsulecollectie voor Sims om te dragen, naast iconische Moschino-kleding en een nieuwe parttime baan als modefotograaf. En tot slot krijgen spelers de kans om iets magisch te ervaren met het De Sims 4 Realm of Magic Game Pack waarover we je later dit jaar meer vertellen.

Het De Sims 4 Eiland Leven Expansion Pack is nog niet door de PEGI geclassificeerd. Ga voor meer informatie en pre-orders voor De Sims 4 Eiland Leven naar www.TheSims.com en check onze blogpost hier.