FIFA 20 VERSCHIJNT OP 27 SEPTEMBER, BEVAT COMPLEET NIEUWE GAME MODE VOLTA FOOTBALL 

Speel FIFA 20 als eerste met EA en Origin Access vanaf 19 September

https://www.youtube.com/watch?v=9E4HMgh7ZsE 

LOS ANGELES, California – 8 juni 2019 –
Vandaag, tijdens EA PLAY, heeft Electronic Arts Inc. een compleet nieuwe ervaring aangekondigd in EA SPORTS™ FIFA 20, VOLTA Football*, een game mode geïnspireerd door voetbal in kleine teams dat overal ter wereld op straat, in kooien en op futsal-velden gespeeld wordt. Deze mode wordt wereldwijd gelanceerd op 27 september 2019 op PlayStation®4, Xbox One, en PC.

VOLTA Football laat spelers hun eigen character ontwikkelen, hun eigen individuele stijl uitdrukken, en laat de speler helemaal opgaan in een realistische straatvoetbalervaring. Een compleet nieuwe gameplay-stijl gefundeerd in voetbalrealisme dompelt spelers onder in de flow van de straat met nieuwe versimpelde trucjes en skill moves, nieuwe flair-animaties, of het gebruiken van de muur als ploegmaat. Kom meer te weten over nieuwe features en modes voor VOLTA die naar FIFA 20 komen.

“Dit jaar voegen we een hele nieuwe ervaring toe aan de game met VOLTA Football, een ervaring die reflecteert hoe veel voetballers hun carrière op straat zijn begonnen. Dit is een uniek aspect van de sport dat onze spelers iets laat ervaren dat anders is dan alles wat ze eerder gezien hebben in EA SPORTS FIFA,” zegt Aaron McHardy, Executive Producer voor EA SPORTS FIFA. “We hebben ons ook geconcentreerd op het leveren van belangrijke gameplayupdates die het niveau van realisme en de kwaliteit van de game in zijn totaliteit nog verder verhogen. Met dit ‘Small Sided Football’ geïntegreerd in FIFA 20 kunnen spelers lessen van de straat meenemen naar het stadion en andersom.”

Daarnaast levert Football Intelligence een hele nieuwe aanpak van de gameplay die de kwaliteitsstandaard in FIFA 20 verder verhoogt, en de authenticiteit die de spelers op het veld ervaren bevordert. Authentic Game Flow zorgt voor een grotere nadruk op het onderdeel van de game waar de speler daadwerkelijk controle over heeft, terwijl het de AI meer bewust maakt van tijd, ruimte en de positie van de speler op het veld. Decisive Moments worden opgemaakt door het compleet nieuwe Composed Finishing, wat de fundamentele waarden van het op goal schieten vernieuwd waardoor de speler meer consistent en koelbloedig kansen kan afmaken, en Controlled Tackling, dat het Active Touch System gebruikt om een aantal nieuwe animaties voor tackles toe te voegen. Ten slotte voegt Ball Physics een hoger niveau van realisme toe met verschillende trajecten die een schot onderweg kan afleggen, meer realistische tackle-interacties en gedrag dat aangestuurd wordt door de wetten van de natuur.

Spelers die de EA SPORTS FIFA 20 Ultimate Edition voor de PS4, Xbox One of PC pre-orderen** krijgen drie dagen eerder toegang tot FIFA 20, een (mid version) Icon-leenspelerkeuze voor 5 wedstrijden voor hun FIFA Ultimate Team™-selectie, tot 24 Zeldzame Goudpakketten, en Special Edition FUT Kits. Als bonus krijgen degenen die pre-orderen** voor 5 augustus 2019 een onverhandelbare FUT 20 Ones to Watch-speleritem. Meer informatie over de pre-order** is hier beschikbaar.

Speel de game als eerste vanaf 19 September 2019 met EA Access** en Origin™ Access*** Basic om tot 10 uur speeltijd te krijgen als onderdeel van de Play First Trial of meld je aan voor Origin Access Premier om volledige toegang te krijgen op PC.

FIFA 20 wordt ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en zal wereldwijd verkrijgbaar zijn vanaf 27 September 2019 voor PlayStation 4, Xbox One, en PC. Voeg je bij de EA SPORTS FIFA-community op Facebook of Instagram, of volg ons op Twitter op @easportsfifa.