Daniel Ricciardo vindt zijn groove in de laatste aflevering van After The Apex

Bekijk de laatste ‘After the Apex’-aflevering hier

Redwood City, Calif. – 17 december, 2021 – Codemasters® en Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) lanceren vandaag de vierde en laatste aflevering van de ‘After the Apex’ contentserie met McLaren Formule 1®-coureur Daniel Ricciardo. Het laatste deel van de serie focust zich op Daniel Ricciardo zijn liefde voor muziek en hoe muziek hem helpt ter voorbereiding op de race. Muziek is altijd een belangrijk onderdeel geweest van Formule 1 en de introductie van de F1® Tracks in 2019 heeft spelers een nieuwe manier gegeven om met hun favoriete sport te connecten. Voor meer informatie over F1® Tracks, klik hier.

“Muziek heeft altijd centraal gestaan in Formule 1 en de introductie van F1® Tracks in 2019 heeft spelers een nieuwe manier gegeven om met hun favoriete sport te connecten,” zegt Paul Jeal, F1® Senior Franchise Director bij Codemasters. “Bovendien is onze eerste Spotify-playlist met in-game muziek onderweg. Deze tracks zijn gemaakt door Ian Livingstone en we kijken er erg naar uit om de komende jaren nog meer geweldige muziek te maken.”

F1® 2021, de officiële videogame van het FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™, bevat verschillende nieuwe features, waaronder een spannende nieuwe verhaalmodus genaamd Braking Point, een uitgebreide carrièremodus die met twee spelers kan worden gespeeld en Real-Season start. Dankzij deze functie kunnen spelers op elk moment een seizoen starten op basis van de huidige stand in het coureurs- en constructeurskampioenschap.

Ga naar de Formule 1-gamewebsite en de sociale kanalen InstagramTwitterYouTube en Facebook voor meer nieuws over F1® 2021