Basisspel De Sims 4 is gratis vanaf 18 oktober

Woensdag 14 september 2022 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag aangekondigd dat het basisspel van De Sims 4 vanaf 18 oktober 2022 gratis kan worden gedownload voor pc en Mac via de EA app/Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

EA en Maxis hebben door de jaren heen miljoenen spelers van De Sims verwelkomd en vol bewondering gezien hoe ze hun fantasie de vrije loop lieten, nieuwe ideeën opdeden en versies van zichzelf creëerden, zowel in het spel als in het echte leven. Nu het basisspel van De Sims 4 gratis te spelen is, is het team van ontwikkelaars meer toegewijd dan ooit tevoren aan het ontwikkelen van nieuwe en waardevolle ervaringen voor spelers van het spel.

Spelers kunnen meer te weten komen over deze update tijdens een speciale stream genaamd Behind The Sims Summit. Deze vindt plaats op dinsdag 18 oktober 2022 om 19:00 uur Nederlandse tijd via YouTube- en Twitch-kanalen van De Sims.

Ten slotte krijgen Simmers die het basisspel van De Sims 4 vóór 17 oktober hebben gekocht de gloednieuwe Woestijn Luxe Kit cadeau. Met de Woestijn Luxe Kit kunnen Sims heerlijk ontspannen in hun moderne oase, met luxe meubels voor binnen en buiten, geïnspireerd op het natuurlijke landschap van de woestijn en materialen als steen en hout.

Lees het blogbericht hier voor alle ins en outs omtrent de aankondiging van vandaag. Voor meer informatie over De Sims 4, volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.