PALLADIUM en Bungie introduceren twee nieuwe special-edition laarzen geïnspireerd door Destiny 2: The Witch Queen

PALLADIUM en Bungie werkte eerder ook al samen

Dinsdag 13 september 2022 – PALLADIUM en Bungie werken samen voor de herfst- en wintercollectie 2022 (FW22). Het schoenmerk en de game-ontwikkelaar zetten daarmee hun unieke samenwerking voort, want dit is de vierde keer dat ze de handen ineenslaan voor Destiny 2.

PALLADIUM viert Destiny 2: The Witch Queen, de grootste update voor Destiny 2 tot nu toe, met twee special-edition schoenstijlen. Deze lanceren op 13 september en zijn geïnspireerd op de game en haar helden.

Pallashock Witch Queen
Dit seizoen werken Bungie en PALLADIUM samen aan de creatie van een iconische Pallashock-silhouette. De Pallashock Witch Queen, welke is geïnspireerd door de personages uit de game, is ontworpen met een bovenwerk van zwaar katoen canvas, gemengd met nylon, leren details en blauwe webbing-details. Hierdoor komen de karakteristieke elementen van het The Witch Queen-universum tot leven.

Spelers van Destiny 2: The Witch Queen kunnen via het Bungie Rewards-programma een unieke khaki-kleurstelling pre-orderen. Verdere kleurstellingen in het beige en zwart zijn voor iedereen beschikbaar. Dit maakt de Pallashock Witch Queen de ware held van deze collectie.

Pampa Witch Queen
Bungie en PALLADIUM introduceren ook een gloednieuwe versie van de iconische Pampa-schoen van PALLADIUM. De hernieuwde Pampa Witch Queen is ontworpen met een bovenwerk van zwaar katoen canvas en versterkt met leren accenten. Het is een casual, op sneakers geïnspireerde high-top-schoen die net zoals de rest van de collectie ontworpen is met opvallende blauwe webbing-details.

PALLADIUM en Bungie zetten een gedurfde stap vooruit met de FW22-samenwerking. De collectie is ontworpen om het Destiny 2: The Witch Queen-universum en alles daarbuiten te verkennen.

Alle stijlen zijn te koop als onderdeel van de FW22-collectie in september 2022 via www.palladiumboots.com en geselecteerde retailers. De prijzen zijn als volgt:

  • Pampa Witch Queen 125£ / €149,95
  • Pallashock Witch Queen 145£ / €169,95