Baby Annabell in koninklijk jasje gestoken: maak kennis met Baby Annabell Little Sweet Princess, haar schattige pony en een sierlijke outfit

Baby Annabell Little Sweet Princess en haar pony zijn onafscheidelijk. Het koninklijke duo maakt onderdeel uit van de prinsessenlijn van Baby Annabell en is nu verkrijgbaar in de Benelux.

Woensdag 5 oktober 2022 – Baby Annabell heeft alle ogen op zich gericht, want ze is in een koninklijk jasje gestoken. Haar steun en toeverlaat is de schattige Little Sweet Pony, die naast verschillende geluidseffecten een indrukwekkende entree maakt met eenzelfde roze tiara. Zapf Creation heeft beide producten uitgebracht in de Benelux en ook is er een additionele outfit beschikbaar, zodat kinderen kunnen variëren met de outfits van Baby Annabell Little Sweet Princess.

Baby Annabell Little Sweet Princess: het kroonjuweel uit de prinsessencollectie
Baby Annabell Little Sweet Princess is een schattige pop van 36 cm en komt met een sierlijke prinsessenjurk, gouden schoenen, een tiara met edelstenen en een haarborstel. Naast deze complete set aan kledingstukken wordt Baby Annabell Little Sweet Princess gekenmerkt door een lichaam met zachte vulling en outfits die – ook voor de kleinste handjes – eenvoudig te verwisselen zijn. Ook is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van haar haar, zodat kinderen creatief aan de slag kunnen gaan met de bijgeleverde borstel om prachtige kapsels te creëren. Daarnaast reageert ze op de liefde die kinderen haar geven, want als ze een kusje krijgt, dan maakt ze een kusgeluid en begint te blozen.

Het leven van een prinses kan behoorlijk hectisch zijn en daarom is goede nachtrust ontzettend belangrijk – en met een middagdutje is natuurlijk ook niets mis. Baby Annabell Sweet Princess maakt lieve slaapgeluiden als zij een kusje krijgt voor het slapengaan.

Prinses op het witte paard
Baby Annabell en haar witte pony zijn onafscheidelijk. Deze Little Sweet Pony heeft ook een afmeting van 36 cm en bevat een zadel met poppenhouder en een hoofdstel. Om qua stijl te matchen met de prinses draagt de pony een kroontje waar zijn oren sierlijk achter vandaan komen. Deze oren zien er niet alleen schattig en elegant uit, maar kunnen ook geluidseffecten inschakelen. Door in het rechteroor te knijpen begint de pony te hinniken en het linkeroor brengt geluiden van trappelende hoefjes ten gehore als hier in wordt geknepen.

Een extra kledingset: Little Sweet Set
Om een goede prinses te zijn is voorbereiding essentieel en daarom oefent Baby Annabell alvast voor haar nieuwe rol. De additionele Little Sweet-kledingset stoomt Baby Annabell helemaal klaar voor het prinsessenschap met een schattige jurk en tule rok.

Adviesprijs en beschikbaarheid
Baby Annabell Little Sweet Princess en Little Sweet Pony zijn nu verkrijgbaar voor respectievelijk €47.99 en €44.99. De Little Sweet Set heeft een adviesprijs van €11.99. Beide poppen en de additionele kledingset zijn in de Benelux onder andere verkrijgbaar bij Bol.com, Dreamland, Fun, Top 1 Toys en Toychamp.