Award-winning Slime Rancher vanaf 7 september in de winkels

 Futuristische farming-sim verschijnt op PS4 en Xbox one

Amstelveen, 15 augustus 2018 – Mindscape heeft aangekondigd dat de alom geprezen titel Slime Rancher in speciale, fysieke vorm verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One op 7 september. De verpakking bevat naast de game een ‘Slimepedia’-boekje om de speler wegwijs te maken in het kleurrijke universum van Slime Rancher, een digitale versie van de Original Soundtrack én extra in-game content.

De eerste versie van de game werd als ‘digital only’ gelanceerd voor PC en Xbox One, en heeft sindsdien een grote en enthousiaste fanbase opgebouwd. Nu wordt de game eindelijk ook naar PlayStation 4 gebracht, met exclusieve downloadable content.

Over Slime Rancher
Slime Rancher heeft de harten van vele gamers gestolen. In dit buitenaardse avontuur speel je als de jonge Beatrix LeBeau, een moedige boerin die duizenden lichtjaren van de aarde verwijderd is. Ze leeft een leven als ‘slime rancher’ op de Far, Far Range, waar ze iedere dag te maken krijgt met nieuwe uitdagingen en riskante keuzes. Verzamel slimes in alle kleuren van de regenboog, laat gewassen groeien, vind waardevolle grondstoffen en verken magistrale, maar gevaarlijke landschappen.

Exclusieve content per platform
Kies je voor de PlayStation 4-versie van Slime Rancher, dan kun je onder andere aan de slag met een splinternieuwe Playset. Hiermee kun je jouw slimes aankleden als heldhaftige avonturiers om het vervolgens op te nemen tegen hordes Toy Bop Goblins. Daarnaast krijg je exclusief op PlayStation 4 het Sapphire Chroma Pack, waarmee je jouw ranch en bijbehorende hulpmiddelen kunt afwerken met een shiny, blauwe verflaag.

Als Xbox One-speler kun onder andere je jouw slimes transformeren tot piraten om te jagen op een waardevolle schat. Daarnaast krijg je beschikking over een Xbox One-exclusieve Emerald Chroma Pack voor een oogstrelende, groene afwerking van jouw ranch.

Door critici geprezen
Slime Rancher werd omarmd door critici en ontving meerdere nominaties, o.a. voor de Golden Joystick Awards, The Game Awards, National Academy of Video Game Trade Reviewers Awards en de 14th British Academy Games Awards. Slime Rancher ligt vanaf 7 september in de winkel voor PlayStation 4 en Xbox One met een scherpe winkeladviesprijs van € 29,99.