Paul Rabbering nieuwe ambassadeur Trek Bicycle

Paul Rabbering stelt speciale muzieklijst samen: De ‘Trek List’

Harderwijk, 16 augustus – Vandaag heeft Trek haar samenwerking met de bekende radio-DJ Paul Rabbering bekendgemaakt. Paul Rabbering zal speciaal voor alle fiets- en muziekliefhebbers een muzieklijst samenstellen, genaamd ‘Trek List’. De muzieklijst zal openbaar worden gemaakt op het officiële Trek Bicycle Benelux Spotify-account, maar Trek biedt consumenten ook de mogelijkheid om Paul zelf aan het werk te zien achter de draaitafels op haar gratis toegankelijke jaarlijkse event Trek World op 18 augustus.

De Trek List van Paul Rabbering
Twee van Pauls hobby’s komen samen in de muzieklijst die hij maakt voor Trek. “Toen Trek mij benaderde voor dit project, hoefde ik niet lang na te denken,” zegt de bekende radio 2-DJ. “Naast mijn liefde voor muziek, ben ik ook weg van fietsen. Het begon vorig jaar met een blessure die me een week of twee op de bank thuis hield. Ik keek vol ontzag naar de Tour en kocht zonder enige ervaring een Trek Domane en nu zit ik al op zo’n 7000 kilometer! Fietsen is sportief en sociaal. Je bent altijd op avontuur en net als bij muziek kan ik niet meer zonder. Bij het maken van de Trek List heb ik me laten inspireren hoe ik zelf muziek luister terwijl ik fiets en dat gaat echt alle kanten op.” De Trek List is te beluisteren via Treks officiële Spotify-account.

Premiere op Trek World
Paul zal op zaterdag zijn Trek List live ten gehore brengen achter de draaitafels. “Naast dat Trek World een moment is voor verschillende soorten consumenten om de nieuwste fietsen te bewonderen, is het vooral een moment om elkaar te ontmoeten onder het genot van muziek en een hapje en een drankje en echt aan de gang te gaan met de fietsen,” zegt Martin Sneeuw, media specialist bij Trek Benelux. Brand Manager Jan Willem Groen voegt hier aan toe: “Net zoals Paul bij Radio 2 een zeer brede doelgroep aanspreekt, is Trek de afgelopen jaren uitgegroeid tot een merk dat meerdere doelgroepen aanspreekt met verschillende soorten fietsen. Trek biedt een uitgebreide collectie e-bikes aan met voor ieder wat wils. Of je nu een recreatieve fietser bent of iemand die de zijn electrische fiets gebruikt voor woon- werkverkeer, er is voor iedereen een passende fiets.”

Meld je aan voor de Trek World Consumentendag
Ook langskomen op Trek World op 18 augustus van 10:00 tot 15:00? Er zijn nog een paar kaarten verkrijgbaar en het is helemaal GRATIS! Het enige wat je hoeft te doen, is je te registreren. Kom gezellig langs, probeer onze fietsen en accessoires en maak een praatje met Paul Rabbering en Marijn de Vries. Maak bovendien de hele dag kans op mooie prijzen.