Apex Legends Mobile Season 2: Distortion is nu beschikbaar

De update introduceert de Legend Rhapsody, nieuwe Hack-modus, tijdelijke modi, nieuw seizoen Ranked en nog veel meer

Populaire map Kings Canyon maakt ook zijn entree in Apex Legends Mobile


Dinsdag 12 juli 2022 
– Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag met trots de Season 2: Distortion-update voor Apex Legends Mobile uitgebracht voor spelers in alle regio’s waarin de game beschikbaar is. De update trapt af met de tweede mobile-first Legend genaamd Rhapsody, een DJ die van ritme houdt en wordt vergezeld door een aandoenlijke maar dodelijke AI-hulpbot Rowdy. Naast de introductie van Rhapsody introduceert Season 2: Distortion ook andere content, waaronder een nieuwe map, modus en het mobiele debuut van de immens populaire map en thuisbasis van Skull Town: King’s Canyon.

Bekijk de nieuwe trailer om te zien wat de Season 2: Distortion-update te bieden heeft

Apex Legends Mobile is nog geen twee maanden na de release al begonnen met de uitrol van mobile-first content die de eerste stappen vormen op een roadmap boordevol content. De belangrijkste nieuwe toevoegingen van Season 2: Distortion staan hieronder opgesomd:

Nieuwe maps:

 • Pythas Block 0: Een bedrijfcampus van Pythas Inc., die hoog boven de stad Kómma op Solace ligt. Het is een schitterende mobile-first Team Deathmatch-map.
 • Kings Canyon: De koning is terug! Om de release van Kings Canyon op mobiel te vieren, heeft Rhapsody een aantal VIP-tickets achtergelaten voor haar volgende concert, die spelers kunnen zoeken.

Nieuwe modi:

 • Gun Game: Dood tegenstanders om je een weg te banen door het uitgebreide arsenaal met wapens dat beschikbaar is in de Apex Games. Met de meeste punten of drie melee kills win je in deze snelle modus.
 • Hack: In deze modus nemen twee teams het tegen elkaar op als Hackers tegen Defenders. Er is een ADS-satelliet met een orbital cannon gebouwd dat uitkijkt over het speelveld. Het Hacker-team werkt samen om een van de twee locaties op de kaart te hacken en zo punten te verdienen. Als je drie punten hebt gehaald, straft de satelliet jouw tegenstanders door ze knapperig te frituren. Als verdediger moet je de hackers koste wat kost stoppen.

Nieuwe Legend – Rhapsody:
Rhapsody, een DJ uit Kómma waar de technische reus Pythas Inc. alles controleert, heeft haar liefde voor muziek gebruikt om te verrijzen uit het gevaarlijke uitgaansdistrict Neon Dunes en een van de populairste Legends in de Apex-scene te worden. Haar moeder, een briljant AI-technicus die de gezelschapsbot Rowdy van Rhapsody heeft gemaakt, schreef geschiedenis met Pythas, en nu doet Rhapsody onder hun banier mee aan de Apex Games. Rhapsody heeft een aantal perks en vaardigheden, waaronder:

 • Passive: Gifted Ear – Vangt geluiden op binnen een groter bereik en visualiseert deze.
 • Tactical: Hype Anthem – Speelt een krachtige track af die nabije squadleden versnelt en schilden oplaadt. Als je schade oploopt, is het effect afgelopen.
 • Ultimate: Rowdy’s Rave – Rowdy projecteert een muur met knipperende lichten die het vijandelijke gezichtsveld en vijandelijke scans blokkeert.

Nieuwe in-game evenementen:

 • Town Takeover – Encore Galore: Het moederschip Encore Galore is in Kings Canyon aangekomen, van kop tot staart beschilderd met neonverf die bijna net zo schreeuwerig is als de muziek van Rhapsody. Land op Encore Galore voor geweldige loot en maak kans op een VIP-pas
 • Rhapsody LIVE: Voltooi uitdagingen in de game om speciale Rhapsody-posters te verdienen ter ere van de komst van deze gloednieuwe Legend in de Apex Games.
 • Conqueror of Kings: Verken Kings Canyon en voltooi missies op specifieke locaties van de map om beloningen te krijgen.

En nog veel meer:

 • Verzamel je clubleden en bereik de top van de clubklassementen door doelstellingen te voltooien tijdens de zogeheten Club Showdown. Laat zien hoe trots je bent op je club en verzamel punten voor speciale prijzen. Hoe hoger je rang, hoe beter de beloningen.
 • Nieuwe Distortion Seasonal Shop
 • Nieuwe Battle Pass
 • Updates voor een betere eerste gebruikerservaring

Naast al deze geweldige nieuwe content voor Apex Legends Mobile kunnen spelers uitkijken naar talloze verbeteringen, updates en herbalanceringen voor wapens, modi, het klassementssysteem en nog veel meer. Bekijk de patch notes hier voor een volledige lijst met updates.

Apex Legends Mobile is een strategische Battle Royale met ongeëvenaarde squad-gevechten en dynamische actie die van de game een van de beste shooters ter wereld hebben gemaakt, allemaal in een mobiele-versie.

Apex Legends Mobile is nu gratis* te downloaden via de Google Play en App Store. Bezoek voor meer informatie de officiële website.

*Vaste internetverbinding vereist. Er gelden bepaalde leeftijdsbeperkingen. Bevat optionele in-game aankopen (inclusief willekeurige items).