Apex Legends Mobile Season 1 Cold Snap-update is nu beschikbaar

De update introduceert de Legend Loba, nieuwe Climatizer Town Takeover, tijdelijke Armed and Dangerous-modus, nieuwe Battle Pass en nog veel meer

Tot nu toe heeft Apex Legends Mobile wereldwijd 23 miljoen spelers bereikt

Dinsdag 14 juni 2022 
– Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag de Season 1 Cold Snap-update voor Apex Legends Mobile uitgebracht voor spelers in alle regio’s waarin de game beschikbaar is. Minder dan een maand na de lancering heeft Apex Legends Mobile wereldwijd 23 miljoen spelers bereikt, en met uitgebreide content drops in de maak is Cold Snap nog maar het begin. De Season 1-update bevat niet alleen een aantal belangrijke updates, zoals een gloednieuwe Battle Pass boordevol unlockables, maar ook een van de populairste Legends uit de pc- en consoleversies: de enige echte teleporteerdief Loba.

Bekijk de lanceringstrailer van de Apex Legends Mobile Season 1 Cold Snap-update

Naast de introductie van de populaire Legend Loba bevat de Cold Snap-update ook de Climatizer Town Takeover. Deze door Hammond gebouwde machine bevindt zich net boven Train Yard op World’s Edge en heeft de mogelijkheid om het klimaat te veranderen, waardoor de Apex Games een vroege winter krijgen (samen met een ijskoude nieuwe granaat om uit te proberen). De climatizer gaat tijdens een wedstrijd aan en uit, bedekt delen van World’s Edge met sneeuw en biedt spelers een aantal echt ijzige beloningen. Als de Climatizer is ingeschakeld, kunnen spelers hun minikaart bekijken voor Frosted loot boxes om diamanten te verzamelen en zeldzame items te kopen in de Seasonal Shop. Spelers kunnen ook diamanten vinden bij gevallen tegenstanders!

Spelers kunnen vanaf donderdag toegang krijgen tot Loba via Battle Pass Level 25 of in de shop. Vergeet niet dat Legend-voortgang in Apex Legends Mobile nieuwe perks geeft aan Loba-spelers, waaronder de mogelijkheid om banners van andere spelers te pakken. De Cold Snap-update bevat ook een volledig nieuwe Battle Pass in twee smaken, Premium en Premium Plus:

Battle Pass Premium:

 • 1x Eternal Legend Skin (Octane – Ice Climber)
 • 2x Legendary Legend Skin (Bangalore – Winter Ghillie, Bloodhound – Snow Prints)
 • 2x Legendary Weapon Skin (EVA-8 Auto shotgun, Devotion LMG)
 • Various item rewards (Banners, Emotes, Syndicate Packs, etc)
 • 800 Syndicate Gold

Battle Pass Premium Plus:

 • All the contents of the Premium pass
 • Happy Rules Dance
 • Exclusive Battle Pass Frame
 • All content from Battle Pass Premium
 • 80% Bonus BP experience gain
 • 500000 BP experience (10 BP level)
 • Limited Avatar Frame

Cold Snap is de eerste van vele geplande updates voor Apex Legends Mobile, met nieuwe Legends, maps en modi die continu aan de game worden toegevoegd. Naast het mobiele debuut van Loba bevat Cold Snap ook een aantal andere updates voor de game, waaronder de nieuwe tijdelijke Armed and Dangerous-modus (alleen Shotguns en Snipers) en talloze verholpen bugs en verbeteringen. Deze worden allemaal zeer duidelijk beschreven in de recentelijk uitgebrachte patch notes.

Apex Legends Mobile is een strategische Battle Royale met ongeëvenaarde squad-gevechten en dynamische actie die van de game een van de beste shooters ter wereld hebben gemaakt, allemaal in een mobiele-versie.

Apex Legends Mobile is nu gratis* te downloaden via de Google Play en App Store. Bezoek voor meer informatie de officiële website.

*Vaste internetverbinding vereist. Er gelden bepaalde leeftijdsbeperkingen. Bevat optionele in-game aankopen (inclusief willekeurige items).