EA SPORTS™ FIFA 22 VIERT PRIDE MET ‘LOVE UNITES’-PAKKET IN SAMENWERKING MET ADIDAS

Maandag, 13 juni 2022 – In EA SPORTS FIFA 22 kunnen spelers vanaf vandaag met het ‘Love Unites’-pakket Pride 2022 vieren en hun steun betuigen. EA SPORTS is een samenwerking aangegaan met adidas om hun Pride-collectie uit de echte wereld naar de game te brengen, in solidariteit en ter ere van het verleden en heden van de LGBTQIA+-community. Het nieuwste pakket zal verkrijgbaar zijn in twee speltypen in FIFA 22, namelijk FIFA Ultimate Team (FUT) en VOLTA Football.

In FUT kunnen spelers het ‘Love Unites’-pakket ontgrendelen via de Mijlpaaldoelstellingen. In VOLTA Football wordt het pakket ontgrendeld via seizoensvoortgang, waarbij spelers de game gedurende de Pride-maand spelen.

Een van de ontgrendelbare onderdelen van de collectie is een ‘Love Unites’ T-shirt, trainingspak, hoodie en Ultraboost-sneakers in VOLTA Football, maar er zijn ook een aantal felle, gedurfde en levendige tenues in FUT, zoals het kenmerkende Tiro Pride genderneutrale tenue, en een aantal speciaal ontworpen onderdelen waarmee in juni het hele stadion in de game omgetoverd kan worden. Het pakket is per direct beschikbaar.