Word een angstaanjagende hospik in de nieuwste Apex Legends – Stories from the Outlands-trailer

Dinsdag 14 juni 2022 – Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag de nieuwste Stories from the Outlands-trailer uitgebracht, getiteld “Family Business”. De trailer vertelt het verhaal van Ajay Che (ook wel Lifeline genoemd), die als lid van het Frontier Corps altijd geprobeerd heeft zich te onderscheiden van haar beruchte familie van oorlogsprofiteurs. Echter, nood breekt wet. Zo is te zien dat ook zij gedwongen is om grenzen te overschrijden als ze mensen in nood wil helpen. Samen met haar jeugdvriend Octavio Silva (ook wel Octane genoemd) doet ze er alles aan om een lading medicijnen te vinden en de wereld te redden.

Bekijk de groei die Lifeline heeft doorgemaakt in de Apex Legends Stories from the Outlands-trailer “Family Business”

Apex Legends is een free-to-play hero shooter, waarin legendarische personages strijden om glorie, roem en fortuin aan de rand van de Frontier. Speel de game nu gratis op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.