Apex Legends introduceert het Fight Night Collection Event

Apex Legends begint het nieuwe jaar met een knaller!

Dinsdag 5 januari 2021 – Van 5 tot 19 januari brengt het Apex Legends Fight Night Collection Event een ode aan Pathfinder, de aardige gemodificeerde Mobile Robotic Versatile Entity (MRVN) uit de Outlands. Met 24 tijdelijke cosmetische items, een nieuwe Air Drop Escalation-modus, een Pathfinder Town Takeover, een nieuw beloningenpad en de release van Gibraltars heirloom is er heel veel content die je in het nieuwe jaar in Apex kunt vinden!

Lees hier de details over het angstaanjagende event voordat je het gevecht aangaat:

  • Airdrop Escalation Takeover: Een nieuw tijdelijk speltype, introduceert meer supply drops met volledig uitgeruste wapens uit diverse klassen. Deze modus werkt als een “takeover” van de normale spelmodus “Play Apex”, die de klassieke Battle Royale een variatie geeft met veel meer supply drops; en natuurlijk verschijnen normale wapens nog steeds als loot op de grond.
  • De Pathfinder Town Takeover: Legends laten hun wapens en unieke vaardigheden vallen om het uit te vechten in “Pathfinders Town Takeover”. Spelers kunnen tegen de loot-ballen in de ring slaan om zeldzame loot te krijgen. Verder kunnen ze contactgevechten aangaan met tegenstanders.
  • Het Fight Night Collection Event: Dit event met een beloningenpad voegt een nieuwe set met 24 tijdelijke, cosmetische en thematische, verzamelitems toe. Alle 24 items kunnen gedurende het hele event direct worden gekocht (voor Apex Coins of Crafting Metals) en zijn verkrijgbaar in event Apex Packs. Spelers die alle 24 event items verzamelen, verdienen de Gibraltar heirloom. Na het event is de heirloom voor iedereen beschikbaar via heirloom crafting.
  • Loot-uitkerende MRVN’s: MRVN’s verschijnen alleen in Olympus en zijn nu geprogrammeerd om Legends in de Arena te belonen. Deze aardige robots geven spelers alleen loot na interactie, en produceren loot in de klasse die wordt weergegeven op hun scherm.

Meer informatie is te vinden in het Apex Legends-blogbericht hier en de nieuwe trailer hier.

Mocht je het hebben gemist: Respawn heeft ook een nieuwe Stories from the Outlands uitgebracht: Fight Night. Hierbij duik je in het achtergrondverhaal van Pathfinder, die erachter komt wie zijn mysterieuze schepper is en waarom de tot Mobile Robotic Versatile Entity (MRVN) aangewezen verkenner door de Apex Games tokkelt. Je vindt de neo-noir verhaalvideo hier.

Volg Apex Legends op TwitterInstagram en YouTube, of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.