2021-simulatie voorspelt: Max Verstappen wint de Dutch GP

Kom alvast in de Oranje-stemming met nieuwe screenshots en video van Zandvoort in de game F1® 2021.

Bekijk hier de video: https://youtu.be/lFVwxMtJjoM

Redwoord City, Californië – 1 september 2021 – Voorafgaand aan de Dutch Grand Prix geven vandaag Codemasters® en Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) een unieke impressie met gloednieuwe screenshots en een simulatievideo van de Dutch GP in F1® 2021, de officiële game van de FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™.

Met deze unieke simulatievideo en screenshots van de game F1® 2021, krijgen F1®-fans nu al een voorproefje van de spannende race die zondag 5 september in Zandvoort voor het eerst in 36 jaar tijd weer van start zal gaan. Volgens de simulatie van Codemasters en EA SPORTS zal Max Verstappen in eigen land er vandoor gaan met de overwinning door zijn grootste rivaal Lewis Hamilton op het laatste moment in te halen.

F1® 2021 bevat verschillende nieuwe modi, zoals de meeslepende verhaalmodus Braking Point, een uitgebreide carrièremodus die het mogelijk maakt om te racen met twee spelers en de nieuwe feature Real-Season Start. Hierdoor kunnen spelers op elk moment een seizoen starten op basis van de huidige stand in het coureurs- en constructeurskampioenschap. F1® 2021 is beschikbaar op de PlayStation 4, Playstation® 5, Xbox One, Xbox Series X en PC via Steam.

Voor meer informatie over F1® 2021 ga naar de Formula 1-gamewebsite en de social media-kanalen InstagramTwitterYouTube en Facebook.