Knockout City Heroes Mid-Season 2 Event geeft brawlers superkrachten!

Woensdag 1 september 2021 – Breek los uit je spandex en oefen je beste heldenpose, dodgebrawlers! Vanaf nu is Knockout City het ultieme strijdtoneel voor helden en schurken in de gloednieuwe Superpowers!-playlist. Elke keer als spelers respawnen in deze 3v3-modus krijgen ze een willekeurige superkracht en kunnen ze items verdienen door tijdelijke, unieke Contracts aan te nemen. Bekijk de trailer van het event hier!

Met de voordelen van alle zeven unieke krachten kunnen spelers het vijandelijke team op gloednieuwe manieren domineren en wegvagen. De zeven unieke superkrachten zijn:

  • Ballform Bounce – Als je in Ballform bent geven stuiterkussens je een Ultimate Throw
  • Charge-Up – Krijg extra overcharge door ballen te vangen en over te spelen
  • Tackle Strike – Tackle je tegenstanders om schade toe te brengen
  • Double Jump – Spring opnieuw in de lucht
  • Healing Powers – Herstel je hartjes in de loop der tijd
  • Strength – Raap tegenstanders op door ze te tackelen
  • X-Ray Vision – Bekijk en richt op spelers door muren!

Ook zijn er limited-edition cosmetische heldenitems vrij te spelen via Power Crystals. Je verdient ze door matches te spelen in Street Play en League Play of door Contracts te voltooien. Sommige Contracts vereisen kennis over één van de unieke krachten, zoals het Sticky Fingers contract, dat kan worden voltooid nadat je 10 KO’s hebt gescoord met de superkracht Super Strength. In de Hero Bundle kunnen spelers ook in stijl tot bloei komen als held of een reputatie opbouwen als schurk met nieuwe Legendary items, inclusief het V.I.P.E.R. Head, het Captain KO Mask, de Tech Gloves en het Cybersuit, die verkrijgbaar zijn voor 2400 Holobux in de Brawl Shop. In de Hero Bundle en alles wat beschikbaar is in de event shop vind je tijdens het Knockout City Heroes event meer dan 20 tijdelijk beschikbare en unieke cosmetische items.

Spelers kunnen aan de slag met de Superpowers!-playlist en hun verdiende Power Crystals uitgeven voordat het event eindigt op dinsdag 14 september om 14:00.

Voor meer informatie over het event lees je het blogbericht hier.