Spelers kunnen vanaf nu aan de slag met The Glacor Front in RuneScape

Het volgende deel in de epische Elder God Wars-verhaallijn heeft een eindbaas met instelbare moeilijkheidsgraad en enorme beloningen

Dinsdag 31 augustus 2021, Cambridge, VK – The Glacor Front, het volgende deel in de epische Elder God Wars-verhaallijn, is vanaf nu beschikbaar in RuneScape. Spelers op zowel PC als mobiel moeten het ijzige leger van Elder God Wen trotseren en nemen het op tegen een Arch-Glacor – een gigantische, kwaadaardige elemental van ijs. Het is een eindbaas met instelbare moeilijkheidsgraad en enorme beloningen.

Waar spelers eerder de Elder God Wars de stad Senntisten opgroeven en het tegen het leger van Jas opnamen, wagen ze zich nu in een deel van de stad dat is bevroren door het leger van Wen. Tegenstanders laten hier ijzige spreuken en magie los op de spelers, maar er zijn nieuwe beloningen voor degenen die de strijd aangaan met de woeste Glacors en Glacytes.

Spelers krijgen te maken met een enorme Arch-Glacor, een herspeelbare eindbaas die extravagante loot kan droppen. Speciaal voor de mensen die een extra uitdaging en betere drops willen is er een instelbare moeilijkheidsgraad. Er zijn zes magiërs die de vijf gevechtstechnieken van de Arch-Glacor besturen. Spelers kunnen met hen communiceren om te bepalen hoe sterk de vijand zal zijn.

Als deze titaan wordt verslagen ontgrendelen spelers melee-wapens van tier 85 (te upgraden tot tier 95), cosmetische versieringen, een huisdier en een boek van de god Wen.

Speciaal voor de lancering van de update is er deze week een ‘free death week’, wat betekent dat spelers geen geld verliezen als ze tegen de baas sterven gedurende de hele week!

Tot slot brengt de update ook geüpdatete animaties van vijanden en graphics. Spelers kunnen zich vanaf vandaag in The Glacor Front storten. De trailer is hier te bekijken.