Zweef naar nieuwe hoogten in Apex Legends Season 7 – Gameplay-trailer Ascension

Vrijdag 30 oktober 2020 – Respawn Entertainment heeft vandaag een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Apex Legends Season 7, die spelers op de nieuwe map Olympus dropt en laat zien wat de Arena te bieden heeft als op 4 november de aftrap voor Ascension wordt gegeven.

Bekijk hier de nieuwe gameplay-trailer voor Season 7 – Ascension op YouTube.

Als spelers op Olympus landen, een utopie die de zwaartekracht tart, kunnen ze weelderige landschappen en een industrieel ondergronds complex verkennen. De Schotse wetenschapper Horizon sluit zich aan bij de selectie Legends: allemaal uitgerust met modieuze skins die zijn afgestemd op de nieuwe luxe Arena. Spelers kunnen op de nieuwe Trident-hovercraft springen voor epische confrontaties en spannende achtervolgingen. Season 7 introduceert ook Clubs, die spelers de kans geven om in de stad tussen de wolken te droppen met spelers die hetzelfde ervaringsniveau, dezelfde interesses of dezelfde speelstijl hebben, en een community op te bouwen waarmee ze keer op keer weer een squad kunnen vormen.

Vergeet ook niet om Apex Legends te volgen op Twitter, Instagram en YouTube, of www.playapex.com te bezoeken voor de nieuwste updates.