Zie de woeste Golden Tempest Kemono van WILD HEARTS in actie

Bekijk hier de gloednieuwe gameplay-trailer

Donderdag 26 januari 2023 – EA Originals en KOEI TECMO hebben vandaag een nieuwe gameplay-trailer van hun aankomende AAA-hunting game WILD HEARTS gepubliceerd. In deze trailer kunnen spelers een van de meest woeste Kemono – de Golden Tempest – in actie zien.

In de uitgebreide gameplay-beelden neemt een team jagers het op tegen de Golden Tempest. Dit is een gigantisch, met de natuur vergroeide tijger die gouden vleugels gebruikt om zijn territorium te beschermen. Terwijl de Kemono brult, springt en met zijn staart door het jachtgebied zwaait, kunnen jagers hun gevechtsplan en aanvalsstrategieën aanpassen met de innovatieve Karakuri-craftingsystemen van de game om Azuma met succes te verdedigen.

WILD HEARTS is vanaf 17 februari 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S tegen een adviesprijs van € 79,99 en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store tegen een adviesprijs van € 69,99.

Bezoek de officiële website voor meer informatie of volg WILD HEARTS op TwitterYouTube en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates. De game is hier te pre-orderen.