WORLD WAR Z VANAF VANDAAG BESCHIKBAAR

SABER INTERACTIVE EN FOCUS HOME INTERACTIVE LANCEREN WORLD WAR Z OP PLAYSTATION®4, XBOX ONE EN PC

https://www.youtube.com/watch?v=ON2Ucyvt3gY

Werk samen met vrienden om honderden zombies te overleven in de razendsnelle nieuwe co-op shooter geïnspireerd door de actie-blockbuster van Paramount Pictures
Saber Interactive heeft in samenwerking met Focus Home Interactive World War Z uitgebracht, de actievolle co-op shooter geïnspireerd door de blockbuster van Paramount Pictures. De game is nu digitaal en fysiek beschikbaar op PlayStation®4 en Xbox One voor €39,99 en op Windows PC via de Epic Games Store voor €34,99. Bereid je voor op het gevecht met de explosieve Launch Trailer, begeleid door het nummer “War” gecovered door Black Stone Cherry.

World War Z wordt aangedreven door de dynamische Swarm Engine™ van Saber, die honderden snelle en bloeddorstige zombies als één grote horde laat bewegen of juist als individuele aanvallers loslaat op spelers. Kies uit zes verschillende classes en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en valstrikken. Overleef de doden in intense co-op campaign missies voor vier spelers over de hele wereld, met onder andere New York, Jeruzalem, Moskou en Tokio. Vecht tegen beide zombies en echte menselijke spelers in competitieve team-based Players vs. Players. Vs. Zombies (PvPvZ) multiplayer.

World War Z is nu beschikbaar op PlayStation®4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games store. Bezoek voor meer informatie http://wwzgame.com, volg de game op Facebook www.facebook.com/WWZGame, Twitter@WWZTheGameen Instagram@WWZGame.