Word thuis fit met full body fitness op basis van martial arts!

Amstelveen, 8 Oktober 2021 – Mindscape en Marvelous Europe Limited zijn verheugd om te communiceren dat vanaf vandaag de fitness game Knockout Home Fitness exclusief verkrijgbaar is voor Nintendo Switch.

Knockout Home Fitness is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende personal trainers en biedt spelers de mogelijkheid om thuis full body oefeningen te doen door simpelweg de Nintendo Switch Joy-Con controllers te gebruiken. Spelers kunnen hun eigen fitnessdoelen behalen met work-outs gebaseerd op oefeningen uit de vechtsport zoals Kickboxing, Muay Thai, Karate en Kung Fu. Ze krijgen daarbij ondersteuning van een van de vier verschillende personal trainers.

Degenen die hun conditie op de lange termijn willen verbeteren, zullen de Personal Training Mode waarderen, een dagelijks trainingsprogramma dat is aangepast aan specifieke doelen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een 3-minuten-fitnessmodus voor snelle effectieve oefeningen wanneer je minder ruimte in de agenda hebt en toch efficiënt wilt sporten.

Over Knockout Home Fitness:

Knockout Home Fitness is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende personal trainers en gebruikt oefeningen uit verschillende vechtsporten als basis. Het is een fitnesstool dat vet verbrandende aerobics oefeningen combineert met spiertrainingen voor het hele lichaam.

Kies uit één van de vier personal trainers die je door 60 vakkundig gemaakte trainingen heen coachen. Of je nu een strenge instructeur of juist een vriendelijke trainer nodig hebt, de trainers motiveren je en moedigen je aan om jouw persoonlijke fitnessdoelen te bereiken!

Oefeningen zijn gemakkelijk te volgen en worden ondersteund door bijpassende muziek. Kies zelf de perfecte motiverende beat uit maar liefs 25 muziektracks in genres zoals EDM, Techno, Trance, Rock en Hip Hop.

  • Oefeningen geïnspireerd o.b.v. vechtsporten: vechtsporten staan ​​bekend om hun ongelooflijk effectieve work-outs, waarbij cardio, krachttraining, behendigheid en flexibiliteit worden gecombineerd. Knockout Home Fitness maakt gebruik van trainingen van verschillende vecht sporten om het hele lichaam effectief te trainen.
  • Jouw eigen Personal Trainer: ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende personal trainers met 60 effectieve programma’s afgestemd op jouw persoonlijke fitnessdoelen.
  • Kies work-outs die passen bij jouw levensstijl en agenda: kies voor intensieve, calorie-verbrandende oefeningen voor het hele lichaam of kies voor een 3-minuten-fitnessmodus voor snelle efficiënte oefeningen wanneer je weinig tijd hebt.
  • Work-out to the Beat: spelers kunnen de oefeningen eenvoudig volgen door op het ritme te trainen, inclusief duidelijke instructies op het scherm. Maak een keuze uit 25 verschillende muziekstijlen zoals EDM, Techno, Trance, Rock en Hip Hop. Je training wordt aangepast aan jouw favoriete muziek, zodat het nog persoonlijker aanvoelt.

Knockout Home Fitness is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar op Nintendo Switch!