Wired Productions kondigt de releasedata aan van langverwachte avonturenspellen Close to the Sun en Deliver Us The Moon, evenals een nieuwe retaileditie van GRIP: Combat Racing

#GETWIRED-fans kijken uit naar nieuwe games in het komende seizoen

Watford, VK – 12 september 2019 – Uitgever Wired Productions maakt vandaag de releasedata bekend van drie titels die deze herfst voor de #GETWIRED-community uitkomen. Deze drie releases, die samen met indie gamestudio’s uit Nederland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Indonesië en Canada worden uitgebracht, maken deel uit van een uitgebreide selectie aan games die dit najaar op de markt wordt gebracht door Wired Productions.

In volgorde van releasedatum:

Het uit Nederland afkomstige Deliver Us The Moon is vanaf 10 oktober beschikbaar op Steam

De debuuttitel Deliver Us The Moon, van de Nederlandse ontwikkelaars KeokeN Interactive, is vanaf 10 oktober beschikbaar op Steam voor Windows-pc. Maak kennis met enorme ruimtestations, nederzettingen op de maan en uitgestrekte maanlandschappen. De game wordt tot leven gebracht met behulp van realtime raytracing-technologie en Nvidia GeForce RTX.

Bekijk hier de nieuwe gameplaytrailer: https://youtu.be/One_KHrZdEI

Deliver Us The Moon, gebouwd op Unreal® Engine 4, speelt zich af in een apocalyptische toekomst waarin de natuurlijke bronnen van de aarde zijn uitgeput en de mensheid radeloos is. Landen komen samen en richten het Wereldruimteagentschap op, een organisatie met als taak het oplossen van de extreme energiecrisis. De oplossing: kolonisatie en exploitatie van de natuurlijke bron van de maan, helium-3, om aan de energiebehoefte van een groeiende wereldbevolking te voldoen. Plotseling en zonder waarschuwing valt de communicatie met de maan uit en is de energiebron verloren. Ondergedompeld in duisternis en zonder energie gaan er jaren voorbij. Overheden komen samen om een nieuwe missie te starten: het herstellen van de energievoorziening en daarmee hoop te geven aan de mensheid.

Deliver Us The Moon wordt uitgebracht op 10 oktober 2019 en kan nu op de verlanglijst worden gezet in Steam voor Windows-pc en komt in 2020 naar Xbox One en PlayStation®4.

Close to the Sun wordt op 29 oktober uitgebracht voor PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch™

Close to the Sun, gemaakt door de Italiaanse ontwikkelstudio Storm in a Teacup, neemt spelers mee naar een alternatieve geschiedenis, gevormd door de wetenschappelijke doorbraken van Nikola Tesla. Rose Archer arriveert aan boord van de Helios, waar een episch avontuur en mysterie de verdwijning van haar zus Ada en de bemanning van het schip omhullen. Dit angstaanjagende en betoverende spel komt op 29 oktober naar het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One, het alles-in-één entertainmentsysteem van Microsoft, en de Nintendo Switch™, dit zowel in digitale als fysieke versie.

Bekijk hier de trailer met de consolevergelijking: https://youtu.be/HsptEVS-vXo

Om de aankomende release te vieren en als onderdeel van de toewijding van Wired om uitmuntende fysieke producten te leveren, is er een Collector’s Edition in beperkte oplage geproduceerd die naast de fysieke standaardeditie van het spel wordt uitgebracht. De Close to the Sun Collector’s Edition, waarvan slechts 1.000 stuks zijn geproduceerd, kan nu voorbesteld worden in de Wired Productions Store.

Close to the Sun wordt op 29 oktober uitgebracht op PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch™ en is momenteel verkrijgbaar in de Epic Games Store.

GRIP: Combat Racing AirBlades vs Rollers Ultimate Edition ligt vanaf 5 november wereldwijd in de winkel

Een jaar na de oorspronkelijke release op meerdere platforms, krijgt het bekroonde GRIP: Combat Racing een nieuwe retaileditie met een jaar aan DLC, verpakt in één pakket. De nieuwe ultieme editie van GRIP: Combat Racing, gemaakt door de toonaangevende satellietstudio Caged Element, biedt nieuwe spelers de perfecte kans om deze gevechtsracer voor het eerst te ervaren, inclusief drie garagepakketten, nieuwe Artifex-voertuigen – geïnspireerd op gevechtsvliegtuigen – en een jaar aan updates.

Bekijk de Ultimate Edition-trailer: https://youtu.be/NBSd5eODn4s

GRIP: Combat Racing Rollers vs AirBlades Ultimate Edition ligt vanaf 5 november wereldwijd in de winkel.

Wired Productions blijft samenwerken met toonaangevende onafhankelijke ontwikkelaars van over de hele wereld om inspirerende en innovatieve games op de markt te brengen voor de huidige generatie gamers wereldwijd. Het bedrijf zal de komende weken meer aankondigingen doen van aankomende lanceringen en campagnes van games.

2019 is een belangrijk jaar voor ons en we zijn super enthousiast om de releasedatums voor deze drie ongelooflijke spellen te bevestigen”, zegt Leo Zullo, algemeen directeur van Wired Productions. “Deze titels vormen een opwindend en essentieel onderdeel van het aanbod van Wired Productions voor de herfst en de feestdagen, maar we stoppen hier niet en zullen nog meer nieuws delen en meer aankondigingen onthullen.