Win in het roze – met de Pink PRO X SUPERLIGHT – perfect voor Valentijnsdag.

Compleet geleverd met de draadloze LIGHTSPEED technologie en HERO 25K sensor.

Leusden – dinsdag 8 februari 2022 – Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en leider op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, is verheugd vandaag aan te kondigen dat hun lichtste en snelste PRO gaming muis vanaf dit moment ook beschikbaar is in het ROZE.

De Pink PRO X SUPERLIGHT wordt compleet geleverd met de draadloze LIGHTSPEED technologie, de HERO 25K sensor en een zeer verfijnd mechanisch ontwerp. Het is de nieuwe standaard geworden voor ’s werelds elite esports professionals.

Om te voldoen aan de eisen van competitief gamen, werd de PRO X SUPERLIGHT zorgvuldig herontworpen om het gewicht te verminderen en tegelijkertijd de prestaties te verbeteren. Met een gewicht van minder dan 63 gram is hij bijna 25% lichter dan de standaard PRO Wireless. Daarnaast is deze muis voorzien van responsieve draadloze 2.4 GHz LIGHTSPEED-technologie voor onbeperkt spelen en een batterijlevensduur tot 70 uur. En heeft het grote PTFE-voetjes zonder toevoegingen, voor een wrijvingsarme ervaring die ongeëvenaarde precisie, snelheid en beweeglijkheid biedt.

De PRO X SUPERLIGHT is uitgerust met de HERO 25K-sensor van Logitech G met 25.600 DPI. De eerste muis-sensor op submicron-niveau in de sector die bewegingen nauwkeurig kan volgen – ongeveer 1/50e van de dikte van een menselijke haar – zonder afbreuk te doen aan de nauwkeurigheid. De sensor doet dit zonder gebruik te maken van afvlakking en zonder valse bewegingen of ongewenste tellingen. Tevens maakt het gebruik van een slim energiebeheersysteem om de framerates continu aan te passen op basis van de bewegingen van de muis om het energieverbruik te minimaliseren. Zelfs bij hoge DPI is HERO 10X energiezuiniger dan eerdere Logitech G-sensoren.

Prijzen en beschikbaarheid
De Pink PRO X SUPERLIGHT is vanaf vandaag (8 februari) verkrijgbaar tegen een adviesprijs van  €149,- bij onder andere: Amazon, Bol, Coolblue, MediaMarkt en Alternate – het perfecte valentijnsdag cadeau. Bezoek voor meer informatie onze website, onze blog of neem contact met ons op via Twitter en Instagram.