Win in het rood met de PRO X SUPERLIGHT RED – De lichtste en snelste pro gaming muis is zojuist vuriger geworden

LEUSDEN – 3 oktober 2022 – De PRO X SUPERLIGHT is nu verkrijgbaar in het rood. De PRO X SUPERLIGHT is ontworpen in samenwerking met professionele gamers om ’s werelds beste competitieve gamingmuis te zijn. Hij is voorzien van dezelfde aspecten waarop je vertrouwt voor gaming succes – LIGHTSPEED draadloze technologie, een HERO 25K- sensor en het beste mechanische ontwerp in zijn klasse. En nu brengen we hem naar je toe in een vurig nieuw jasje.

Competitief gamen vereist een hogere prestatienorm. Daarom hebben we de PRO X SUPERLIGHT RED ontworpen met een hyper minimalistisch herontwerp. Het is onze lichtste en snelste PRO-muis ooit, met een gewicht van minder dan 63 gram – dat is bijna 25 procent lichter dan de standaard draadloze PRO-muis.

De PRO X SUPERLIGHT RED heeft 2,4 GHz LIGHTSPEED draadloze technologie met een nog snellere verbinding. Geniet van onafgebroken spelen met een batterijlevensduur tot 70 uur, terwijl de grote PTFE-voeten zonder toevoegingen een soepele glijbeweging bieden voor een fijnere verbinding met je game. De vuurrode muis is voorzien van de ongelooflijk nauwkeurige, snelle en consistente HERO 25K-sensor voor ultrafijne controle. Met 25.600 DPI is dit de eerste muissensor in de industrie die bewegingen op submicronniveau – ongeveer 1/50e van de dikte van een menselijke haar – nauwkeurig kan volgen zonder afbreuk te doen aan de nauwkeurigheid.

Dankzij een slim energiebeheersysteem kan HERO 25K de framerates continu aanpassen op basis van de beweging van de muis, waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt en de batterij langer meegaat. Hij is 10X energiezuiniger dan eerdere Logitech G-sensoren, zelfs bij zijn hoge DPI.

De PRO X SUPERLIGHT RED is later deze maand beschikbaar via bekende (r)etailers en op logitechg.com tegen een adviesprijs van € 159,99. Voor meer informatie, bezoek de Logitech G website of ons YouTube-kanaal.