VR Room VR Lasergamen

VR Lasergamen exclusief beschikbaar in Nederland bij The VR Room

The VR Room-vestiging in Utrecht officieel uitgebreid met VR Lasergamen 

Utrecht, 1 november 2018 – The VR Room heeft officieel zijn nieuwe, innovatieve concept ‘VR Lasergamen’ gelanceerd in zijn uitgebreide vestiging aan de Overste Den Oudenlaan (9B) in Utrecht. Na een uitvoerige testfase kunnen bezoekers nu aan de slag met een innovatieve manier van lasergamen: VR Lasergamen.

In deze vestiging van The VR Room kunnen bezoekers ervaren hoe conventioneel lasergamen naar een nieuw niveau wordt getild, in combinatie met de kracht van virtual reality. Wouter van de Bijgaart, Owner & Founder van The VR Room: ‘Het is fantastisch om te zien dat steeds meer mensen een duidelijk beeld krijgen van wat virtual reality is en hoeveel immersie het met zich meebrengt. Na een lange testfase zijn we eindelijk bij een nieuwe vorm van lasergamen uitgekomen die de magie van virtual reality combineert met de fun van conventioneel lasergamen. Dit moet je geprobeerd hebben! Daarnaast bieden we meer dan 50 fantastische experiences in virtual reality aan. Vergeet de uitjes waar je vertrouwd mee bent, zoals bowlen en golfen, want bij The VR Room kan het allemaal op één plek op een manier die je weg zal blazen.’ 

VR LASERGAMEN
Waar lasergamen normaal gesproken plaatsvindt in ingerichte ruimtes, speelt de VR-variant zich af op een paar vierkante meters en nemen twee spelers het op tegen twee andere spelers. Iedere speler wordt uitgerust met een VR-headset, een robuust wapen en een speciaal vest, waarmee hij daadwerkelijk impact voelt als hij wordt beschoten. Daarnaast kan de speler dekking zoeken achter een fysieke toren om interactie met de ‘echte’ wereld te versterken.

  • Ga voor meer informatie over VR Lasergamen naar www.vrlasergamen.nl.
  • Van plan om met een grote groep langs te komen? Neem dan een hier een kijkje.