IoA

Vier de lancering van ‘The Echollector’-update met een proefversie van Immortals of Aveum™

Donderdag 16 november 2023 – Electronic Arts en Ascendant Studios hebben vandaag ‘The Echollector’-update (1.0.6.0) voor Immortals of Aveum™ uitgebracht. Om dit te vieren, is er nu een gratis proefversie* beschikbaar voor zowel PlayStation 5 als Xbox Series X|S en een pc-demo voor Steam. Aangezien dit de grootste update is tot op heden, is de game nu tijdelijk met 50% korting verkrijgbaar voor alle platformen. Dit is het moment voor spelers om zich in de wereld van Aveum te storten.

‘The Echollector’-update** bevat niet alleen gloednieuwe endgame-content, maar ook een overvloed aan prestatieverbeteringen, quality-of-life-wijzigingen en gamemodi zoals het langverwachte New Game+ en de uitdagende Grand Magnus Difficulty. Spelers kunnen uitkijken naar zowel een nieuw voortgangspad met vier zogeheten Shatterfanes als een gloednieuwe boss fight.

Neem een kijkje hieronder voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers in Immortals of Aveum kunnen verwachten:

 • Endgame-content – De content-update maakt spelers klaar voor het vervolg van Jaks avontuur, waarbij hij Aveum zuivert van corrupte Shatterfanes en ervoor zorgt dat een magisch bouwwerk genaamd The Echollector geen kracht van The Path meer aftapt:
  • Voltooi 4 nieuwe Shatterfanes. Spelers die de eerste drie Fanes voltooien, ontgrendelen een pad naar de laatste boss fight met The Echollector.
  • Krijg toegang tot nieuwe uitrustingen, waaronder een Legendary Green Sigil.
  • Ontdek een nieuw achtergrondverhaal over The Echollector, een oud Arysteaans wezen.
 • New Game+ – Een optie voor spelers om de game opnieuw te spelen met behoud van belangrijke unlocks:
  • Spelers kunnen hun epische en legendarische uitrusting upgraden naar een hoger level met de Forge in NG+.
  • Uitgebalanceerde vijandelijke health, schade en vaardigheden.
  • Jak neemt de meeste spreuken en vaardigheden mee die tijdens een eerdere game zijn vrijgespeeld.
  • Aanpassingen in XP en currency die spelers verdienen tijdens het spelen.
 • Grand Magnus Difficulty – Een nieuwe moeilijkheidsgraad die spelers de meest uitdagende versie van Immortals of Aveum tot nu toe biedt.

Immortals of Aveum is een singleplayer first-person magic shooter dat het verhaal vertelt van Jak, een met magie doordrenkte jongen die zich aansluit bij een elite-orde van battlemages om een wereld op de rand van de afgrond te redden. Spelers kunnen nu de gratis proefversie voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S downloaden, evenals pc-demo voor Steam. Ook is de game tijdelijk verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA app, Steam en Epic Games Store tegen 50% korting (€ 29,99 voor pc en € 34,99 voor consoles).

Als onderdeel van deze actie kunnen spelers met de gratis proefversie voor console de Deluxe Edition in de game aanschaffen tegen 55% korting op de adviesprijs. Ze ontvangen dan een unieke sigil, drie ringen, twee armbeschermers en drie totems die helpen in de strijd om Aveum te redden. EA Play Pro-leden krijgen automatisch toegang tot de Deluxe Edition in de EA app.***

Kom hier meer te weten over Update 1.0.6.0. Bezoek de website voor meer informatie of volg Immortals of Aveum op X (voorheen Twitter)YouTubeDiscord en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates.