Vier 25 jaar Pokémon met iconische kaarten van reusachtig formaat

Tot en met oktober 2021 verschijnt er iedere maand een speciale booster met drie Giant Promo Cards, waarop starter Pokémon uit alle acht de regio’s zijn afgebeeld.

Vrijdag 9 juli 2021 – Om de 25ste verjaardag van de wereldberoemde Pokémon-franchise te vieren brengt Pokémon Giant Promo Cards uit in Nederland. Dit is een speciale serie die kaarten bevat waar fans van het eerste uur mee zijn opgegroeid tot aan de allernieuwste Pokémon uit de Galar-regio uit Pokémon Sword and Shield. De kaarten zijn exclusief verkrijgbaar bij Intertoys en gelimiteerd verkrijgbaar, dus op = op.

Ter gelegenheid van dit speciale jubileum verschijnt er tot en met oktober 2021 iedere maand een uniek promopakket met daarin drie Giant Promo Cards. De kaarten zijn gedrukt op bijzonder groot formaat, waardoor de set onderscheidend is ten opzichte van reguliere Pokémon-kaarten. Bovendien zijn ze door de beperkte oplage een echte must-have voor fans en verzamelaars. Daarnaast is er een bijbehorende verzamelmap verkrijgbaar om alle kaarten in te bewaren en bovendien is hier de allereerste promokaart al bij inbegrepen, die het artwork van de klassieke Pikachu bevat.

Onderstaande Giant Promo Cards met starter Pokémon uit de volgende regio’s zijn inmiddels al verkrijgbaar:

  • Galar (maart)
  • Alola (april)
  • Kalos (mei)
  • Unova (juni)
  • Sinnoh (juli, nu beschikbaar)

Op 6 augustus volgen de kaarten met starter Pokémon uit de geliefde Hoenn-regio, op 3 september de Johto-regio en op 8 oktober de regio waar het allemaal mee begon en waar de onvergetelijke reis van Ash Ketchum van start ging: Kanto, inclusief reusachtige kaarten van Bulbasaur, Charmander en Squirtle.

Kortom, deze blikvangers kunnen zeker niet ontbreken in je Pokémon collectie. Voor meer informatie over de promotie bij Intertoys ga je naar: https://bit.ly/3y472Ir

Meer 25th anniversary-kaarten onderweg
Naast de Giant Promo Cards kunnen fans in oktober meer Trading Card Game-releases verwachten om het 25-jarige jubileum van Pokémon te vieren. Er verschijnen vele verschillende pakketten, waaronder een Elite Trainer Box en een 25-jarig jubileum Pikachu V-box, en deze bevatten onder andere kaarten uit de allereerste kaartset ooit. Deze worden nagenoeg identiek opnieuw gedrukt en bevatten Pokémon uit de allereerste generatie, inclusief misschien wel de meest geliefde kaart ooit: Charizard.