Vertigo 6 genomineerd voor twee Digital Communication Awards 

PR- en marketingbureau Vertigo 6 is genomineerd voor twee Digital Communications Awards. De Digital Communication Awards prijzen de beste cases op het gebied van digitale communicatie in Europa. De vakjury’s plaatsten Vertigo 6 op de shortlist in de categorie voor de beste influencermarketingcampagne én in de entertainment & lifestylecategorie. Het bureau is genomineerd met de #FIFA19VILLA, de campagne die Vertigo 6 bedacht en uitvoerde voor de lancering van EA SPORTS FIFA 19.

#FIFA19VILLA
Eerder dit jaar won Vertigo 6 een Cross Media Award met de #FIFA19VILLA. ‘We zijn alweer volop bezig met de campagne voor FIFA 20 en dat we nu nog twee nominaties voor de Digital Communication Awards ontvangen voor de campagne van afgelopen najaar, is de kers op de taart. We zijn erg trots dat we genomineerd zijn en dat de campagne voor FIFA 19 naast campagnes van prachtige merken zoals BBC, Mercedes Benz en Nikon staat,’ zegt Raoul van Wijk, mede-eigenaar van Vertigo 6.

Over de Digital Communication Awards
De Digital Communication Awards prijzen de beste cases op het gebied van digitale communicatie in Europa. De winnaars van de Digital Communication Awards worden na een pitch en tijdens de Awardshow op 20 september 2019 in Berlijn bekend gemaakt. Dit jaar werden ruim 600 cases ingezonden.

Over Vertigo 6
Vertigo 6 is een full service marketing- en PR-bureau dat in 2018 de SAN New Kids on the Block award won (beste jonge bureau). Daarnaast werd het bureau uit Arnhem in de FONK50 lijst bestempeld als beste full service agency (small size). Vertigo 6 is gespecialiseerd in jongerenmarketing en werkt onder andere voor Electronic Arts, Koch Media, New Balance, Ziggo, Logitech, Studiekeuze123 en ASUS. Meer informatie op www.vertigo6.nl