De Sims gaat samenwerken met het Italiaanse modehuis Moschino

Moschino x De Sims Capsulecollectie is geïnspireerd op de populaire levenssimulatiegame en wordt uitgebracht tijdens de Moschino x De Sims Desert Party In Indio, Californië.

Schiphol-Rijk – 10 april, 2019 – Moschino en Maxis™, een studio van Electronic Arts (NASDAQ: EA) kondigden vandaag aan dat Jeremy Scott zijn jaarlijkse Palm Springs Desert Party met De Sims™ zal geven om de lancering van zijn nieuwe capsulecollectie te vieren. Vanaf 14 april zal een complete collectie van confectiekleding en accessoires, geïnspireerd op de populaire levenssimulatiegame, beschikbaar zijn in Moschino-boetieks wereldwijd en online op www.moschino.com, inclusief Moschino-artikelen met gepixelde ontwerpen en een beperkte oplage van acht Moschino x De Sims-artikelen.

De samenwerking tussen De Sims en Moschino is fantastisch voor fans van beide labels, omdat het twee industrieleiders samenbrengt die bekendstaan om het benadrukken van individualiteit. De capsulecollectie bestaat uit iconische motieven uit De Sims die een nieuw leven krijgen in de couturestukken van Moschino, zoals een Plumbob-badpak, een Vrieskonijn-telefoonhoesje en een Uni-Lama T-shirt. Deze speciale items weerspiegelen de vrijheid van zelfexpressie en creativiteit waar zowel het Moschino-label als De Sims franchise bekend om staan. Eén artikel uit de collectie, een Vrieskonijn-hoodie, is na afloop van het evenement beschikbaar binnen alle huidige titels van De Sims inclusief De Sims 4De Sims Mobile en De Sims FreePlay. Er volgen later dit jaar nog meer game-gerelateerde aankondigingen.

“Ik vind het geweldig om een wereld vol individuele karakters te bedenken, te ontwerpen en tot leven te brengen binnen de wereld van De Sims”, zei Jeremy Scott, Creative Director bij Moschino. “Dit concept weerspiegelt wat ik voor elke collectie bij Moschino mag doen als ik een fantasiewereld bedenk met spectaculaire verhaallijnen en personages.”

Met maar liefst 20 jaar aan eindeloze mogelijkheden om met het leven te spelen, geeft De Sims spelers de mogelijkheid om zichzelf op een authentieke en meest betekenisvolle manier in de game uit te drukken. Aan de hand van de unieke avatar-Sims die ze creëren, besturen spelers alles van kapsels, huidskleur en outfits tot huizen, hobby’s en carrièredoelen in een levendige omgeving. In De Sims 4 hebben spelers de macht om karakters te creëren en te besturen in een virtuele wereld zonder regels. De Sims 4 is verkrijgbaar via het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, de Xbox One, het entertainmentsysteem van Microsoft en op de pc via Origin™. Voor spelers onderweg zijn De Sims Mobile en De Sims FreePlay beide gratis te spelen* op iOS- en Androidplatformen.

Meepraten over De Sims? Vind De Sims leuk op Facebook, volg ons op Twitter en Instagram of abonneer je op ons YouTube-kanaal. Meepraten over Moschino? Gebruik de officiële #MoschinoXTheSims hashtag.