VERKEN HET PARADIJS MET DE SIMS 4 EILAND LEVEN, NU VERKRIJGBAAR OP PC

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van een luizenleventje in Sulani

21 juni, 2019 – De tropische wereld van Sulani nodigt spelers uit om hun eigen paradijs te creëren want De Sims 4 Eiland Leven is vanaf vandaag te spelen op de pc. Sims kunnen nu een kleurtje opdoen en van het relaxte eilandleven genieten waar ze te maken krijgen met een unieke cultuur, spetterende wateractiviteiten en zonovergoten stranden.

Het Expansion Pack verwelkomt Sims op het prachtige eiland Sulani, waar de zon altijd schijnt en de avonden heerlijk chill zijn. Sims kunnen voor de allereerste keer deelnemen aan activiteiten die het eiland en het glinsterende water allemaal te bieden hebben, zoals het bouwen van spectaculaire zandkastelen, een wilde rit op een Aquasjees om speelse dolfijnen te spotten en het verkennen van de omgeving door te zwemmen of een tochtje met een kano te maken. Serene nachten en een rimpelloos bestaan staan je boven en onder de waterlijn te wachten, met uitzondering van zeemeerSims die hier en daar voor wat opschudding kunnen zorgen.

Sims kunnen ook even wat anders doen dan relaxen op het strand door hun steentje aan eilandbehoud bij te dragen. Er zijn namelijk tal van nieuwe carrières om te ontdekken: zo kunnen ze het water hun thuis maken als visser of duiker, de wacht houden op het goudgele zand als strandwacht of hun natuurbehoudspieren aanspannen om de stranden schoon te maken. Hoe meer Sims bijdragen aan de omgeving, hoe mooier en groener de natuur wordt.

Naast strandactiviteiten en carrières heeft Sulani een fascinerende cultuur voor Sims om te ervaren, compleet met plaatselijke gebruiken, tropische lekkernijen en voorouders van het eiland. Sims kunnen ook met een tropische look pronken, hun eigen rustieke oase inrichten of relaxen aan de tikibar. Wat ze ook gaan doen, het draait allemaal om het ultieme eilandleven.

Het De Sims 4 Eiland Leven Expansion Pack is door de ESRB beoordeeld als T voor Tiener en is nu te spelen op de pc. Consolespelers kunnen De Sims 4 Eiland Leven vanaf 16 juli spelen.

Wil je meer te weten komen over het eilandleven van Sulani? Bezoek de officiële site of neem deel aan het gesprek op Twitter, Instagram en Facebook. Zorg dat je de nieuwste onthullingstrailer en het nieuwste materiaal hier gezien hebt.