ASUS Republic of Gamers kondigt Nederlandse release Zephyrus S (GX502) aan

Gaming-laptops met 9th Gen Intel Core-processoren en maximaal GeForce RTX™ graphics zijn vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland

Amsterdam, 24 juni 2019 — ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwe Zephyrus S (GX502) gaming-laptops vanaf deze week verkrijgbaar zijn in Nederland. De modellen worden onder andere gekenmerkt door 9th Gen Intel Core-processoren en beschikken over verbluffende GeForce RTX™ graphics.

ROG Zephyrus S (GX502)
De Zephyrus S is niet alleen ontworpen om de meest veeleisende games te kunnen spelen, maar ook om met veel gemak professioneel te kunnen werken. Deze ultradunne Windows 10-laptop bevat maximaal een 9e generatie Intel Core i7 CPU en een NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 GPU, zodat hij volop kan profiteren van het ongekend responsieve 144Hz/3ms PANTONE®-scherm.

ROG Boost overklokt de GPU naar 1540MHz bij 115W in Turbo-modus om verbluffend realisme mogelijk te maken, terwijl de CPU de snelheid en veelzijdigheid biedt voor serieuze productiviteit en contentcreatie. De 16GB DDR4-2666 RAM en 1TB RAID 0 SSD-opslag (maximaal beschikbaar) leiden gebruikers moeiteloos door zware multitasking en laten hen profiteren van snellere laadtijden voor elke game en app die ze starten.

De Zephyrus S GX502 heeft een volledig metalen behuizing, is slechts 18,9mm dun en weegt minder dan 2kg. Daarmee is hij 25% dunner en 42% lichter dan typische 15” laptops. Hij beschikt over een 15.6” IPS-paneel met ProArt™ TruColor-technologie, dat omringd is door zeer dunne randen (screen-to-body ratio van 81%). Het scherm is Pantone®-gevalideerd, wat betekent dat de volledige sRGB-kleurruimte wordt gewaarborgd, voor alle professionele bezigheden en projecten.

Configuraties en adviesprijzen
De ROG Zephyrus S (GX502) is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland. Productafbeeldingen, beschikbare configuraties en adviesprijzen zijn te vinden in de bijlagen.