Ultimate Ears introduceert Spotify-integratie voor Magic Button

Androidgebruikers kunnen met de Magic Button op de BOOM 3 en MEGABOOM 3 direct hun Spotify aansturen

Lausanne, Zwitserland, 26 november. Vanaf vandaag kunnen Androidgebruikers (met toestellen, waarop Android 5.0 of hoger geinstalleerd is) de Magic Button op de BOOM 3 en MEGABOOM 3 bluetooth speakers gebruiken om hun Spotify-app aan te sturen. Swingend op een berg of dansend op een dakterras, met Ultimate Ears kun je nu nog makkelijker bij je favoriete songs en de lekkerste vibes creëren.

“De BOOM 3 en MEGABOOM 3 hebben de manier veranderd hoe we muziek luisteren, door het gemak en de integratie van de Magic Button,” zegt Charlotte Johs, general manager van Ultimate Ears. “We zijn constant bezig om nieuwe features toe te voegen aan onze premium speakers en door het toevoegen van Spotify-integratie worden de BOOM 3 en MEGABOOM 3 alleen maar beter.”

De Magic Button, voor het eerst geïntroduceerd op de BOOM 3 en MEGABOOM 3, stelt je in staat om direct muziek af te spelen, te pauzeren en van nummer te wisselen, op de speaker zelf, zonder je mobiel uit je zak of een andere kamer te halen. Androidgebruikers met Spotify hebben nu one-touch toegang tot hun muziek. Door de Magic Button lang in te drukken, kunnen gebruikers hun favoriete playlists, albums, songs en podcasts starten. Magic Button werkt op dit moment al met Apple Music en Deezer Premium.

Download de gratis BOOM en MEGABOOM by Ultimate Ears mobile app om de Magic Button te gebruiken in combinatie met Spotify.