New Balance ML850YSC nu verkrijgbaar

Exclusief beschikbaar bij geselecteerde retailers

Leusden, 29 november 2019 – New Balance Royer, distributeur van het merk New Balance in de Benelux, kondigt met trots aan dat de New Balance ML850YSC vanaf nu verkrijgbaar is. De ML850YSC is een herintroductie van de iconische ML850-schoen uit 1996 en wordt in eerste instantie uitgebracht in de originele colorway en vormen, inclusief het flying NB-logo op de hiel en tong. De ML850YSC is exclusief beschikbaar bij Bruut, Avenue Store en Ultimate Sneakerstore.

De 850 was destijds een evolutie van de 750 en nu keert de sneaker dus na velen jaren weer terug in de winkel in de originele kleuren: een mix van zwart en blauw met wit leren gedeeltes. Daarnaast pronkt het zogenoemde ‘flying NB-logo’ weer op de hiel en de tong van de schoen, geborduurd in goud voor extra contrast. Dit was destijds een ontzettend ingrijpende verandering, aangezien hiermee de iconische N werd vervangen. De sneaker beschikt uiteraard ook over een comfortabele zool zoals men die gewend is van New Balance. In december en ook in 2020 brengt New Balance andere colorways naar de winkels.

Omdat de schoen zo speciaal is, wordt de heruitgave van deze ML850YSC maar in beperkte oplage gefabriceerd en verkocht door een select aantal retailers. Sneakerstore Bruut zal in Nederland de verkoop verzorgen, terwijl geïnteresseerde in België de schoenen kunnen kopen bij Avenue Store en Ultimate Sneakerstore. De schoenen zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van €120,-