UITGEVERIJ GIANTS SOFTWARE KONDIGT SAMENWERKING AAN MET KOCH MEDIA BENELUX

GIANTS Software lanceert met trots zijn wereldwijde netwerk van zakenpartners binnen het self-publishing-netwerk van het bedrijf, dat zich vanuit de thuisbasis van het bedrijf in Zwitserland uitstrekt van Singapore en Australië tot Noord- en Zuid-Amerika. Vanaf nu zal GIANTS Software zijn producten publiceren en de wereldwijde positionering en merkcommunicatie van alle partners leiden. Koch Media Benelux zal de GIANTS Software-titels in de Benelux-regio distribueren en ondersteunen.

In samenwerking met Koch Media Benelux zal de ontwikkelaar en uitgever van Farming Simulator zijn bereik uitbreiden met een hecht netwerk van partners om toekomstige titels in de veelgeprezen landbouwgameserie te distribueren en promoten. GIANTS Software ondersteunt lokale activiteiten als onderdeel van de algemene strategie om fans in de regio doelgericht en direct aan te spreken.

“We zijn een eind gekomen sinds we vorig jaar onze self-publishing-onderneming begonnen,” zegt Boris Stefan, Head of Publishing bij GIANTS Software, die in 2020 een goed gecoördineerd team binnen het bedrijf had opgezet. “Dankzij onze grondige voorbereiding hebben we enkele uitstekende partners aan boord gehaald. Ze passen niet alleen perfect bij ons merk, ze zijn ook nog eens zo toegewijd en bekwaam als je maar kunt wensen. Samen zijn we op weg om Farming Simulator naar alle spelers te brengen, waar op de wereld die maar mogen zijn.”

“We maken met veel plezier bekend dat we gaan samenwerken met GIANTS Software”,
 aldus Bernd Thien, Managing Director van Koch Media Benelux. “De geweldige Farming Simulator-titels van GIANTS Software en onze plaatselijke expertise in sales en marketing zullen tot grote successen leiden.”

Door een wereldwijd partnernetwerk op te bouwen, vergroot GIANTS Software niet alleen zijn bereik en naamsbekendheid, maar ook zijn onafhankelijkheid als game-ontwikkelaar die is uitgegroeid tot een autonome uitgever. Er zijn al meer partners aan boord om deze onderneming te ondersteunen – en hun aantal neemt alleen maar toe.

“Met onze andere nieuwe partners kunnen we voortbouwen op de stevige basis van het succesvolle verleden van de serie en ervoor zorgen dat de toekomst van Farming Simulator uitstekende resultaten oplevert voor iedereen – in de eerste plaats natuurlijk onze toegewijde fans. Het publishingteam zal er voor blijven zorgen dat we ons volledige potentieel benutten om Farming Simulator te laten groeien, samen met onze wereldwijde community,” aldus Christian Ammann, CEO van GIANTS Software.

GIANTS Software zal in de toekomst zijn wereldwijde partnernetwerk en eigen publishingteam gebruiken om zijn uitgeversactiviteiten uit te breiden en producten van andere ontwikkelaars uit te geven.

Volg GIANTS Software op FacebookTwitter of LinkedIn voor het laatste nieuws en ga naar de officiële website voor meer informatie.