UFC® 274 volledig live te volgen op discovery+

Kijk op zondag 8 mei naar twee titelgevechten vanuit het Footprint Center in Phoenix

Amsterdam, vrijdag 6 mei 2022 – UFC® keert voor het eerst sinds 2019 terug naar Phoenix en doet dat met een voltreffer: op zondag 8 mei vanaf 02:00 uur vindt er een twee blockbustergevechten plaats met onder andere Charles Oliveira en Justin Gaethje. Vandaag maakt Warner Bros. Discovery bekend dat fans deze veelbelovende editie volledig live kunnen bekijken op discovery+.

Het event verwelkomt UFC lightweight-kampioen Charles Oliveira, wie tot het uiterste zal moeten gaan om zijn titel te verdedigen tegen Justin Gaethje: de nummer 1 gerankte uitdager. Daarnaast zal UFC strawweight-kampioen Rose Namajunas zich proberen te revancheren na haar nederlaag tegen de nummer 2-ranked: Carla Esparza. Als klap op de vuurpijl is er tijdens de UFC 274 nog een gevecht tussen de twee weergaloze lichtgewichten: uitdager en nummer-5 Michael Chandler en Tony Ferguson, de nummer 7.

Dé plek om UFC te kijken
Sinds begin dit jaar beschikt Warner Bros. Discovery over de uitzendrechten omtrent alle UFC live-evenementen en is daarmee de Streaming Home van UFC. Deze nieuwe, meerjarige samenwerking tussen discovery+ en UFC omvat alle live-evenementen en biedt kijkers in heel Nederland ononderbroken en reclamevrije verslaggeving van elk evenement op de kalender, inclusief de grootste gevechten tussen de beste atleten in alle gewichtscategorieën. Abonnees van discovery+ kunnen daarnaast er ook voor kiezen om zowel het Nederlandse als Engelse commentaar te volgen.

Zo kijk je de UFC 274 bij Eurosport op discovery+:  https://www.eurosport.nl/mixed-martial-arts/ufc-274-oliveira-en-namajunas-zetten-titels-op-het-spel-in-phoenix-preview_sto8910102/story.shtml