DRIE CROSS MEDIA AWARD-NOMINATIES VOOR VERTIGO 6

Op 14 september worden tijdens het Cross Media Diner de Cross Media Awards 2021 uitgereikt in Amsterdam. Vertigo 6 is een van de grote kanshebbers, met drie nominaties.

Beste Cross Media Event
Vertigo 6 komt voor het vijfde jaar op rij in aanmerking voor een Cross Media Award, in de categorie beste event. Vanwege haar inzet voor de lancering van F1 2020 die Vertigo 6 verzorgde voor Koch Media Benelux en Codemasters. In 2018 en 2019 won Vertigo 6 de award voor beste cross media event voor de lancering van FIFA 18 en FIFA 19 (EA Sports). De andere kanshebbers in deze categorie is Wellant Live door SOCIAL.INC.

Beste Cross Media Bureau
In de categorie “Beste Cross Media Bureau van het Jaar” is Vertigo 6 genomineerd met Abovo Media, Elevator, Mindshare.Greenhouse, MPG, Wavemaker en ZIGT. Het is het tweede opeenvolgende jaar dat het bureau uit Arnhem op de shortlist staat in deze categorie.

Beste Cross Media Adverteerder 
In de categorie “Cross Media Adverteerder van het Jaar” heeft Vertigo 6, Asmodee voorgedragen. Asmodee maakt samen met ASN Bank, Hertog Jan, Lidl, Nationale Postcodeloterij en Storytel kans op deze Award.

De Cross Media Awards worden uitgereikt tijdens het Cross Media Diner op 14 september in Amsterdam Meer informatie en alle nominaties op: https://nederlandsmedianieuws.nl/media-nieuws/Cross-Media-Awards-2021-Nominaties/