Titanfall-content maakt zijn opwachting in Apex Legends

Ontmoet de Legend Valkyrie, dochter van Titanfall 2’s Viper, in de nieuwste trailer hier


Maandag 19 april 2021
 – Vandaag hebben EA en Respawn Entertainment een Apex Legends-video uitgebracht die het achtergrondverhaal van de nieuwste Legend Valkyrie vertelt: een reis die nauw verweven is met het Titanfall-universum en Titanfall’s eigen Kuben Blisk. Met de restanten van haar vaders Northstar Titan schrijft Valkyrie haar eigen geschiedenis in de Apex Games.

Kom meer te weten over het achtergrondverhaal van Valkyrie in de nieuwste Stories from the Outlands-trailer “Northstar”: https://www.youtube.com/watch?v=FTk9VD2nPuw

Valkyrie, dochter van de beroemde Titan Pilot Viper, heeft wel de liefde voor vliegen, maar niet het plichtsbesef van haar vader geërfd. In de trailer zien we een verhitte discussie met Blisk, waarin hij met respect tegen “kleine Viper” (Valkyrie) spreekt en haar uitdaagt om beter te zijn. Terwijl Valkyrie zich in de Arena stort, moeten spelers hun ogen openhouden voor veel meer Apex Legends-nieuws deze week.

Geniet van de strijd en download Apex Legends gratis op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam. Vergeet ook niet om Apex Legends te volgen op Twitter-, Instagram– en YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.