Tijdelijk Spellbound Collection begint op 10 januari in Apex Legends

Krijg een voorproefje van de actie in deze gloednieuwe trailer


Woensdag 4 januari 2023 
– Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het gloednieuwe Apex Legends Spellbound Collection Event aangekondigd. Het in-game-evenement vindt plaats van 10 tot en met 24 januari, en luidt de terugkeer van de Control-modus in. Daarnaast kunnen spelers de nieuwe “Showstoppers” Heirloom van Seer ontgrendelen en nog veel meer.

Voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers kunnen verwachten, kijk hieronder:

  • Control – De populaire modus is terug van weggeweest! In deze tijdelijke modus voeren teams een gevecht van 9 tegen 9 om controleposten op de map te veroveren, met oneindige respawns om de actie gaande te houden. Spelers kunnen droppen in Lava Siphon op World’s Edge, Hammond Labs op Olympus en Barometer op Storm Point.
  • Exclusieve cosmetische items – Voel de magie en verzamel tot wel 24 betoverende cosmetische items, waaronder de nieuwe “Showstoppers” Heirloom van Seer en Legendary-skins voor Vantage, Seer, Mad Maggie en Mirage.

Apex Legends: Eclipse is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.