Tijd om te oogsten in Life in Willowdale: Farm Adventures – verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Reis vandaag nog af naar het gezellige dorpje Willowdale en ontdek al haar geheimen

Mindscape heeft, samen met ontwikkelaar FRAG Games, Life in Willowdale: Farm Adventures uitgebracht. Deze farming-adventure game is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5, en verschijnt ook op pc via Steam.

Bekijk de Life in Willowdale: Farm Adventures-lanceringstrailer

Life in Willowdale: Farm Adventures biedt farming-gameplay, een gezellig dorpje vol met kleurrijke, vriendelijk inwoners en spannende avonturen. Naast farming biedt de game sociale mechanics, combat, co-op mogelijkheid en nog veel meer om te beleven.

Gevaar en avontuur zijn niet ver te zoeken in Willowdale. Het dorpje is omringd door vier avontuurlijke zones: De Bloemenvelden, Het Vergeten Bos, De Woestijn en De Machtige Berg. Ontdek de diverse zones en neem het op tegen verrassende eindbazen.

Smeed ultieme vriendschappen met de twaalf in-game personages. Elk personage heeft zijn eigen unieke skills, dus strategisch denken is van belang. Er mogen immers maar twee personages mee bij het intrekken van de wildernis.

Lokale co-op-mogelijkheid
Niet alleen vriendschappen in de game zijn belangrijk, zo beschikt Life in Willowdale ook over een lokale co-op-mogelijkheid. De mogelijkheid voor coöperatieve gameplay wordt vrijgespeeld zodra de eerste vijf missies zijn voltooid. Vanaf dit punt is de game open voor lokaal coöperatief spel en is het mogelijk om samen met vrienden voor de gewassen en de dieren op de boerderij zorgen, door het dorp te lopen en gevaarlijke wezens in de wilderniszones te bestrijden – allemaal vanaf de bank.

Prijs en beschikbaarheid
Life in Willowdale: Farm Adventures is verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5 en pc via Steam. Ga voor meer informatie naar lifeinwillowdale.com of volg Life in Willowdale: Farm Adventures op FacebookTwitterInstagram of YouTube. Download te gekke WhatsApp stickers van Life in Willowdale hier.