The Walking Dead: The Telltale Definitive Series viert fysieke release met nieuwe trailer

Complete bundel met alle vier de seizoenen inclusief bonusfeatures en grafische verbeteringen nu fysiek verkrijgbaar voor de PlayStation®4 en Xbox One.

Amstelveen, 10 september 2019 – Mindscape en Skybound Games kondigen vandaag aan dat The Walking Dead: The Telltale Definitive Series vanaf nu fysiek in de winkels ligt. Deze release wordt gevierd met een gloednieuwe launch trailer.

 The Walking Dead: The Telltale Definitive Series bevat alle vier de seizoenen van de serie, samen met de 400 Days DLCThe Walking Dead: Michonne, en diverse digitale bonussen. De bundel bevat meer dan 50 uur gameplay in 23 unieke afleveringen, meer dan tien uur aan developer commentary, een muziekspeler met meer dan 140 nummers en behind-the-scenes bonusfeatures. Bovendien beleef je het gehele avontuur met de ‘Graphic Black’ artstyle, een eerbetoon aan de The Walking Dead-strips. Deze grafische verbetering was voorheen alleen maar beschikbaar in THE FINAL SEASON.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series bevat alle vier de seizoenen van de bekroonde serie en heeft een adviesprijs van €49,99.