Simsalabim! De Sims 4: Magisch Rijk is nu verkrijgbaar voor PC en Mac

Dinsdag 10 september 2019 – De Sims 4: Magisch Rijk is nu beschikbaar voor PC en Mac. Dit Game Pack nodigt spelers uit om een wereld vol wonderen te ondekken en aan de slag te gaan met tovenarij. Bekijk de officiële gameplaytrailer van De Sims 4: Magisch Rijk hier.

 Magisch Rijk introduceert een nieuw, op het eerste gezicht doodgewoon ogend stuk land, genaamd Glimmerbrook. Het blijkt echter dat hier vele mystieke geheimen verborgen liggen. Als spelers het geheime portaal ontdekken komt de magie pas écht tot leven. In het wonderbaarlijke rijk waar zij terechtkomen kunnen zij de kunst van het toveren onder de knie krijgen en spreuken gebruiken, toverdrankjes maken en nog veel meer.

Spelers kunnen hun Sims laten uitgroeien tot een echte ‘Spellcaster’ door klassieke technieken te bestuderen en te trainen met experts op het gebied van tovenarij. Leer nieuwe spreuken gebruiken en duelleer met andere Sims. Uiteindelijk kun je hen zelfs in objecten veranderen! Sims kunnen verschillende magische drankjes brouwen om andere Sims verliefd te maken, vloeken te verwijderen of onsterfelijk te maken. Het pakket bevat daarnaast nieuwe magische rituelen, bezemstelen en unieke toverstokken.

De Sims 4: Magisch Rijk is nu verkrijgbaar voor PC en Mac. Vanaf 15 oktober is het Game Pack ook beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Wil je meer weten over de manieren waarop jouw Sims deze nieuwe wereld vol magie kunnen ontdekken? Bezoek dan de officiële website van De Sims 4: Magisch Rijk, of volg de Sims op Facebook, Instagram en YouTube.