VR Room VR Lasergamen

The VR Room breidt razendsnel uit, opent VR Escape Rooms op twee toplocaties

Utrecht, 3 mei 2019 – The VR Room zet zijn uitbreiding in hoog tempo door. De omvangrijke hoofdvestiging in Utrecht is uitgebreid met een spannende VR Escape Room en ook The VR Room in Amsterdam heeft een spectaculaire virtual reality escape room verwelkomd.

VR Escape Room
The VR Room heeft zijn hoofdvestiging in Utrecht uitgebreid met een VR Escape Room en ook de vestiging in Amsterdam heeft er een virtual reality escape room bijgekregen. Hiermee geeft het bedrijf een unieke twist aan de conventionele escape room. Op beide locaties is Escape the Lost Pyramid speelbaar. Zij gaan op avontuur in het oude Egypte om te onderzoeken waarom een specifieke expeditie nooit succesvol is voltooid. Bekijk de trailer hier.

Razendsnelle groei The VR Room
Wouter van den Bijgaart, oprichter van The VR Room: ‘We zijn binnen een korte tijd gigantisch gegroeid en we zien dat de interesse in virtual reality toeneemt. Vorig jaar hadden we met VR Lasergamen een primeur te pakken in Nederland en nu willen we ons aanbod met virtual reality escape rooms verbreden. We willen meer mensen de kans geven om virtual reality te beleven op een manier die thuis onmogelijk is en daarom breiden we onze vestigingen in Utrecht en Amsterdam uit. Er komt nog meer aan, maar daar laten we binnenkort meer over los.’’

Voor meer informatie over de VR Escape Room ga je naar: www.vrescaperoom.nl.

VR Lasergamen
Vorig jaar introduceerde The VR Room een volledig nieuwe manier van lasergamen in Nederland: VR Lasergamen. Waar lasergamen normaal gesproken plaatsvindt in ingerichte ruimtes, speelt de VR-variant zich af op een paar vierkante meters en nemen drie spelers het op tegen drie (3v3) andere spelers in dezelfde virtuele wereld. Iedere speler wordt uitgerust met een VR-headset, een robuust wapen en een speciaal vest, waarmee hij daadwerkelijk impact voelt als hij wordt beschoten. Daarnaast kan de speler dekking zoeken achter een fysieke toren om interactie met de ‘echte’ wereld te versterken.