New Balance Royer en Baskèts openen 990 pop-up museum in Amsterdam

Ontdek de rijke historie van de iconische New Balance 990

Amsterdam, 3 mei 2019 – New Balance Royer, distributeur van het merk New Balance in de Benelux, heeft gisteren in samenwerking met Baskèts het 990 pop-up museum in Amsterdam geopend. Dit gebeurde tijdens een speciaal launch event aan de Elandsgracht 55 waar het pop-up museum is gevestigd. In het pop-up museum wordt de rijke historie van het iconische 990-model tentoongesteld. Het pop-up museum is geopend tot en met 12 mei en het nieuwste model, de New Balance 990v5, is in het museum voor iedereen verkrijgbaar.

In het museum wordt de volledige 990-lijn tentoongesteld – van de 990v1 uit de jaren tachtig tot aan het nieuwste model dat dit jaar is uitgekomen. Over iedere versie is een uitgebreid achtergrondverhaal te bewonderen en van elke schoen ontdek je alle ins en outs. Iedereen die bij het pop-up museum de New Balance 990v5 koopt, krijgt daar een gratis een unieke canvas bag en exclusieve New Balance pet bij, zolang de voorraad strekt.

Martin de Bruin, Trade Marketing Manager bij New Balance Royer is verheugd met de opening van dit unieke museum: “De 990 is een icoon op straat en in de mode. Middels de pop-up vieren we de lancering van de nieuwe versie en belichten we nogmaals de rijke historie van het unieke model. We zijn dan ook erg trots op deze samenwerking met Baskéts.’’ Daan de Greef namens Baskèts sluit zich daar volledig bij aan: “Bij Baskèts zijn we echte sneakerheads. Daarom vinden we het ook ontzettend mooi om samen met New Balance een speciaal pop-up museum op te zetten ter ere van de 990.”

Het 990 pop-up museum is van 3 tot en met 12 mei geopend en is gelegen aan de Elandsgracht 55, 1016 TN Amsterdam. Het pop-up museum is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur en op zondag en maandag van 12:00 uur tot 18:00 uur. Voor meer informatie over New Balance of de 990 bezoek je de officiële website van New Balance.