Stream je verhaal overal met het Mevo Start 3-Pack

Een speciaal ontworpen, draadloos livestream-ecosysteem van Logitech for Creators


LEUSDEN – 13 oktober 2021 – 
Logitech for Creators, een merkextensie van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) die alle creators stimuleert hun passies na te jagen, introduceert het Mevo Start 3-Pack en Mevo Multicam-app. Deze uitzendstudio in een doos bestaat uit drie draagbare, draadloze Mevo Start-camera’s die speciaal zijn ontwikkeld voor livestreaming en opname in verbluffende 1080p HD-resolutie. Samen zijn het Mevo Start 3-Pack en de Mevo Multicam-app (beschikbaar als gratis download in de App Store of Google Play) alles wat creators nodig hebben om eenvoudig een professionele show te produceren met meerdere camera’s rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet. Hierdoor is omslachtige apparatuur, die traditioneel nodig was om een ​​show van professionele kwaliteit tot leven te brengen, niet meer noodzakelijk.

Mevo Start is ontworpen om overal live te kunnen streamen en op te nemen waardoor creators en producenten van evenementen Mevo Start kunnen gebruiken om hun video te streamen via Wi-Fi, een telefoons hotspot en zelfs via ethernet*. Mevo Start-camera’s zijn gebouwd voor lange streams, met een interne batterijduur van elk maximaal zes uur, of gebruikers kunnen ervoor kiezen om via USB-C verbinding te maken met een stroombron voor continu gebruik.

“Of je nu live streamt vanuit je keuken, muziekstudio of zelfs een sportwedstrijd, met Mevo Start 3-Pack kun je eenvoudig een professionele, hoogwaardige stream vanuit meerdere hoeken maken”, zegt Otto Cedeno, Head of Marketing voor Mevo bij Logitech voor creators.

Met de Mevo Multicam-app kunnen creators maximaal drie Mevo Start-camera’s aansluiten en bedienen om eenvoudig een show van uitzendkwaliteit te produceren vanuit meerdere camerahoeken. De gratis app bevat Auto-Director, een geavanceerde maar gebruiksvriendelijke audiomixer, en de mogelijkheid om custom afbeeldingen en tekst live over elkaar te leggen. Creators kunnen met slechts een paar tikken op de intuïtieve Mevo Multicam-app direct een kookprogramma, bandoptreden, podcastinterview of evenement live streamen naar YouTube, Facebook, Twitch en meer platforms.

Met het 83,7 graden diagonale gezichtsveld van de Mevo Start-camera kunnen creators streamen en opnemen in meeslepende 1080p Full HD zonder fisheye-vervorming. Creators kunnen ook schone, heldere audio vastleggen met behulp van de ingebouwde microfoons met ruisonderdrukking, of analoge audio-ingang kiezen door een microfoon of audio aan te sluiten op de 3,5 mm TRS-ingang.

Prijzen en beschikbaarheid
Mevo Start 3-Pack is vanaf oktober 2021 in geselecteerde landen in Europa verkrijgbaar via Mevo.com en Amazon tegen een adviesprijs van €1149. Mevo Start is ook verkrijgbaar in een enkele verpakking tegen een adviesprijs van €449. De Mevo Multicam app is gratis te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store. Ga voor Mevo accessoires en meer informatie naar Mevo.com.

*ethernet adapter vereist, apart verkrijgbaar