Festival of the Lost keert vandaag terug naar Destiny 2

Het gratis in-game-evenement bevat Haunted Sectors, nieuwe gear en beloningen en duurt tot 2 november

Bekijk hier de nieuwe trailer

Dinsdag 12 oktober 2021 – Festival of the Lost keert vandaag terug naar Destiny 2 en is gratis voor alle spelers. Het is een jaarlijks in-game-evenement waarbij Guardians het licht in de duisternis vieren. Spelers krijgen toegang tot drie Haunted Sectors en kunnen nieuwe gear en beloningen vrijspelen. Festival of the Lost loopt vanaf vandaag tot 2 november.

Haunted Sectors
Spelers kunnen aan de slag met drie nieuwe verhalen  in de vorm van Haunted Sectors. Onthoofde wezens bevinden zich in de donkere krochten van de maan, op Nessus wordt er gejaagd op een Guardian en er is iets nieuws en angstaanjagends ontstaan nadat een Vex Mind en een Exo samengevoegd zijn.

Spelers kunnen tijdens Festival of the Lost de nieuwe Exotic Jurassic Green Pulse Rifle, een nieuwe Exotic Sparrow en meerdere andere beloningen vrijspelen. Een daarvan is het Bump in the Night-embleem, dat spelers van Eva krijgen wanneer ze de Haunted Sectors doorspelen. Ook zijn op dinosaurus geïnspireerde ornament sets nu verkrijgbaar in de Eververse Store.

Naast Festival of the Lost gaat Season of the Lost door, komen er meerdere gratis in-game-evenementen, de Bungie 30th Anniversary celebration en meer.