Stort je nu in early access voor Battlefield 2042 op PC en consoles

Gold Edition-spelers, Ultimate Edition-spelers en EA Play-abonnees kunnen nu aan de slag

12 november 2021 – Electronic Arts biedt vanaf vandaag vroegtijdige toegang tot Battlefield™ 2042, tot aan de wereldwijde release van het spel op 19 november 2021. Spelers die de Gold of Ultimate Edition van het spel hebben gekocht en EA Play Pro-abonnees kunnen vanaf vandaag de volledige game spelen, en de Play First-proefversie voor EA Play*, Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate biedt abonnees maximaal 10 uur toegang.

Battlefield 2042 verlegt de mogelijkheden van nieuwe hardware als de echte volgende generatie van Battlefield, inclusief matches met maximaal 128 spelers op de nieuwste consoles en PC** via de nieuwste Frostbite-engine. Het spel bevat een groot multiplayer-aanbod dat is afgestemd op alle soorten spelers via drie unieke spelervaringen (All-Out Warfare, Hazard Zone en Battlefield Portal) voor de volgende generatie multiplayer-gevechten.

De Battlefield 2042 Standard Edition kan nu worden gepre-orderd*** en wordt op 19 november uitgebracht voor €69,99 op de Xbox® One, PlayStation®4 en PC. Het spel kost €79,99 op de Xbox® Series X en S en PlayStation®5, inclusief Dual Entitlement, zodat je het spel ook gratis op eerdere consoles kunt spelen.

Voor meer informatie over de aanbiedingen van elke editie, de abonnementsaanbiedingen van EA Play en EA Play Pro en meer informatie over de game bezoek je https://www.ea.com/nl-nl/games/battlefield/battlefield-2042 of volg je het spel op YouTubeTwitter of Instagram.