Star Wars: The Old Republic krijgt nieuwe update genaamd “Showdown on Ruhnuk”  

Update 7.2 introduceert een nieuwe planeet, Daily Area en nog veel meer

Donderdag 10 november 2022 –
 Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en BioWare hebben tijdens een speciale Star Wars: The Old Republic-livestream details onthuld voor “Showdown on Ruhnuk”, de volgende grote game-update van de geliefde MMORPG. Update 7.2 introduceert de gloednieuwe Star Wars-planeet Ruhnuk met nieuwe verhaalcontent en een Daily Area. Ook worden er diverse andere verbeteringen doorgevoerd, waaronder een modus voor kleurenblinden, een nieuwe PvP-map en enkele wijzigingen in Gear Progression.

Ruhnuk

  • Verhaaloverzicht – Shae Vizla is op zoek naar de belangrijkste uitvalsbasis van de malafide Mandalorian Heta Kol. Deze zoektocht heeft haar naar Ruhnuk geleid, een onherbergzame planeet in het centrum van een elektrische nevel.
  • Een nieuwe planeet – Ruhnuk is een gloednieuwe planeet in Star Wars die niemand ooit eerder heeft gezien. De planeet is droog en dor, maar heeft vele rivierdalen die het woestijnachtige landschap doorsnijden.
  • Ruhnuks Daily Area – In het nieuwe verhaal staan spelers de troepen van Mandalore bij in de nasleep van de hoofdverhaalmissie. Hierbij komen ze meer te weten over wat belangrijk is voor de Mandalorians onder Shae Vizla’s bevel. Spelers helpen bij het opsporen van een van Heta Kol’s meedogenloze volgelingen terwijl hij geheime experimenten uitvoert.

Verbeteringen spelersinterface en -ervaring
Update 7.2 gaat gepaard met diverse verbeteringen in de spelersinterface en -ervaring. Zo hebben spelers de mogelijkheid om meerdere items te selecteren voor deconstructie. Ook is er een minimap toegevoegd om het vinden van paden te stroomlijnen, en wordt er een nieuwe kleurenblindheidmodus geïntroduceerd.

Vernieuwing PvP en nieuwe PvP-map

  • Vernieuwing PvP – PvP werkt nu met twee wachtrijen: 8v8 of 4v4. Dit leidt tot evenwichtigere matches en snellere matchmaking. Ook compenseert het de mogelijkheid tot win-trading en ontstaat er meer keuzevrijheid tussen Warzones en Arenas.
  • PvP-voortgang – Alle spelers die meedoen aan PvP kunnen genieten van een nieuwe seizoensgebonden reward track. Deze staat parallel aan Galactic Seasons met drie PvP-seizoenen per jaar.
  • Nieuwe 4v4-map – Spelers kunnen ook genieten van een nieuwe 4v4 Arena-map die is gesitueerd op Onderon genaamd de Onderon Palatial Ruins.

Updates Gear Progression

  • Verhoging Power Ceiling – Spelers kunnen nu krachtigere gear krijgen door te spelen. Zowel Noble, Elite en Supreme Decurion Gear van Conquest Flashpoints als Tionese, Columi en Rakata Gear van Operations kunnen allemaal worden geüpgraded naar item rating 336. Thyrsian gear, verkrijgbaar via PvP, is te upgraden naar item rating 332.
  • Verhoging Power Floor – De Power Floor is verhoogd zodat nieuwe spelers sneller hun achterstand in kunnen halen en mee kunnen doen aan endgame-activiteiten. Hierdoor verandert de Power Floor van 318 vnaar 322 voor PvP en 320 naar 324 voor PvE. Ook de beloningen van de Legacy of the Sith-verhaalmissies zijn verhoogd naar item rating 322.

Een opname van de Star Wars: The Old Republic 7.2-livestream van BioWare is binnenkort beschikbaar op het officiële YouTube-kanaal. Voor meer informatie over Star Wars: The Old Republic bezoek je www.swtor.com en praat je mee op Twitter.