Samenwerking Amazfit en adidas Running maakt directe synchronisatie sportdata in adidas Running-app mogelijk

Donderdag 10 november 2022 – Amazfit, toonaangevend op het gebied van wearables sinds zijn ontstaan in 2014, is een officiële samenwerking aangegaan met adidas Running. Dankzij deze nieuwe partnership kunnen gebruikers van Amazfit-smartwatches nu eenvoudig hun sportieve prestaties en bijbehorende data delen in de adidas Running-app.

Integratie met adidas Runtastic
Het adidas Runtastic-platform helpt meer dan 180 miljoen aangesloten atleten om hun fitnessdoelen te behalen en andere sporters te inspireren en motiveren. Dankzij het geïntegreerde Partner API-systeem wordt een veilige en schaalbare overdracht van data gegarandeerd en hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig hun (geselecteerde) data synchroniseren in de adidas Running-app.

Voorbeelden van deze data zijn afstand, duur van een workout of hardloopsessie, hartslag, snelheid, start- en eindtijd en nog veel meer. Gebruikers van Amazfit-smartwatches kunnen hun lichamelijke status op ieder moment bekijken en na iedere workout ontvangen zij een persoonlijke rapportage in de adidas Running-app. Met behulp van deze rapportage worden zij gericht en effectief geassisteerd, zodat zij toekomstige trainingen en resultaten kunnen verbeteren.

Gezondheid inzichtelijk tot in de kleinste details 
Amazfit stimuleert een actieve levensstijl om mensen gezonder en gelukkiger te laten leven. Belangrijk hierbij is dat prestaties en trainingen uiterst nauwkeurig worden vastgelegd en daarom heeft een eigen BioTracker ontwikkeld. Hiermee kunnen gebruikers accuraat inzicht krijgen in verschillende gezondheidspeilers en hun persoonlijke fitnessresultaten. Hier wordt op dagelijkse basis een rapport van opgemaakt in de Zepp App, de officiële app van Zepp Health – het moederbedrijf van Amazfit. Zo krijgen gebruikers in één oogopslag te zien hoe zij hebben gepresteerd.

De Zepp App is gratis te downloaden voor Android en iOS-gebruikers.

Klaar voor de start?
De samenwerking tussen Amazfit en adidas Running is officieel van start gegaan. De features zijn uitgerold op de nieuwste Amazfit GTR 4 en GTS 4-smartwatches, en op andere gezondheid- en fitness-smartwatches van Amazfit. Meer informatie is te vinden op de officiële websites van Amazfit en Runtastic.